vrijdag 27 maart 2009

Verlaging gasprijzen

27/03/2009
Gas2 Door het dalen van de gasprijzen wil Nuon met ingang van 1 juli de energieprijzen met 25% verlagen. Héél goed idee vind ik. Dat lijkt me ook goed nieuws voor de economie. Veel bedrijven verbruiken flink wat energie. Als dat voor minder geld kan, zou dat heel prettig zijn.
Ik verwacht dat andere leveranciers zullen volgen. Mijn contract bij Main-energie loopt per 1 oktober a.s. af. Ik heb 1 maand opzegtermijn, dus ga ik begin augustus op zoek, voordat ik op vakantie ga. Als alle bedrijven de energieprijzen verlagen, is de komende zomer een heel geschikte tijd om over te stappen. Op deze site kun je energieprijzen vergelijken en kun je zien welke leveranciers bonussen uitdelen. De Nederlandse Energie maatschappij bijvoorbeeld geeft klanten na 1 jaar een eenmalige korting van 312 euro. Ook andere bedrijven geven nieuwe klanten een eenmalige korting. Dit maakt het zeer de moeite waard om te overwegen om over te stappen. Je kunt zelfs besluiten het contract te verbreken. De boete bedraagt maximaal 50 euro per product, een boete van 100 euro en een bonus van 312 euro maakt nog steeds een leuke "winst".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.