woensdag 29 april 2009

Mail lezen en geld verdienen

29/04/2009
Mijn mail lezen bij Euroclix en MoneyMiljonair gaat goed. Ik heb nu al weer ruim 2 miljoen parels bij MoneyMiljonair en ongeveer 3500 clix. Die parels leveren 12,50 op per miljoen parels. Bij de clix gaat het anders, hoe meer clix, hoe meer het inwisselen je oplevert. Voor 1000 clix krijg je 10 euro, voor 5000 clix krijg je 70 euro, voor 20.000 clix krijg je 350 euro. Om die 20 duizend clix te sparen zou ik járen bezig zij, dat is mij echt te lang. Ik ga net als de vorige keer weer 5000 clix sparen en dan inleveren. Het gaat trouwens best vlot, dat sparen. Ik heb begin februari nog 5000 clix ingeleverd, dus misschien ga ik ook nog wel door tot 10.000 clix. Dat zou 150 euro opleveren. Als het een beetje meezit, en ik mee kan doen aan allerlei marktonderzoeken en zo, dan zou dat eind dit jaar kunnen. Wat natuurlijk helpt, is nieuwe leden aanbrengen. Dat kan via mijn links rechtsboven. Het levert jezelf clix of parels op en mij ook, volgens mij evenveel voor de aanmelder als voor mijzelf. In de periode vanaf begin februari hebben 11 nieuwe deelnemers zich via mijn link aangemeld bij euroclix: goed voor 1650 clix. De rest heb ik zelf verzameld door het lezen van reclame-mail en de deelname aan marktonderzoeken.

Aanvulling 30 april: ik bestel ook wel eens wat, bij een postorderbedrijf of bij Bol.com. Dat deed ik toch al voordat ik mail las, nu doe ik het wanneer het clix oplevert en ik werkelijk wat wil bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.