vrijdag 21 mei 2010

Pinksterweekend

21/05/2010
Het Pinksterweekend is voor mij begonnen. Weliswaar ga ik eerst vanochtend in alle vroegte met de bus naar Friesland om mijn moeder te vergezellen voor een controle bij de oogarts, maar ik heb wel tot en met maandag helemaal VRIJ. Vier dagen lang ;-) Het lijkt er op dat het geweldig weer wordt. Dus ik ga ervan genieten. Lekker in de tuin bezig, zitten op mijn terras, mmm, van mij mag het wel langer duren.
Jammer, (voor mij dan hè, niet voor haar) dat jongste dochter voor studie in Frankrijk zit. Die is gisteren vertrokken naar een plaatsje vlakbij Calais en moet hard werken aan het strand en in allerlei laboratoria. Maar ook zij kan genieten van het prachtige weer. Ze heeft zonnebrand en aftersun mee. Bijgaande foto’s zijn stukjes van de kust waar de studenten de flora en vooral fauna gaan bestuderen.Cap_blancnez62 Het is een druk programma, maar wel bijna de hele dag buiten. Dus lekker weer is altijd welkom en zal ook vast wel een vakantiegevoel opleveren, in ieder geval een beetje.
Cap_blancnez_cliff_800x617

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.