Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

donderdag 24 juni 2010

Uitslag: vervolg

24/06/2010
Zoals ik gisteren al meldde, de uitslag is geen uitslag, maar het zijn onderhuidse bloedingen. Ik moet rust nemen, met mijn benen omhoog zitten en plaspillen slikken. Mijn onderbenen deden flink pijn! Geen goed teken, volgens mij. Ik was er gisteren aan het einde van de middag behoorlijk ziek van. Koud, rillerig en heel misselijk. Ik had voor mezelf gekookt, maar toen het eten klaar was, was ik alleen maar heel misselijk. Ik heb uren later een deel van het eten opgegeten. Niets voor mij, ik verlies mijn eetlust vrijwel nooit.
Mijn benen waren de afgelopen dagen heel erg gezwollen, na de plaspillen zijn mijn benen slanker dan ze in jaren geweest zijn. Vooral mijn enkels! Wat zat daar een vocht in! Er is nu heel veel enkelbot te zien. De rode plekken worden bruin en zien er wat minder bloederig uit.
Morgen moet ik naar het huisartsenlab en worden er een hele serie functies geprikt om te kijken of het lijf goed functioneert en waar de problemen zitten. Ik had (en heb nog steeds) medicijnen tegen de hoge bloeddruk die als bijwerking hebben dat je er dikke enkels van krijgt. Misschien moet ik daar mee stoppen, want sinds ik die slik, zijn mijn enkels behoorlijk dikker. Ik hield van mezelf ook al wat vocht vast, maar door de bijwerkingen van de medicijnen is het uit de hand gelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten