Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 23 juni 2010

Uitslag!

23/06/2010
Download 22 juni 10 011Hoe ik er aan kom, weet ik niet, maar ik heb ineens weer uitslag op mijn benen! Een aantal maanden geleden had ik het ook, toen dacht ik dat het kwam van mijn nieuwe sokken die ik niet gewassen had alvorens ze te dragen. Misschien een stofje in de sokken waar ik overgevoelig op reageer, dacht ik toen. Maar nu is dat absoluut niet het geval. Alles is gewassen met het wasmiddel van de Aldi dat ik al jaren gebruik en toch ineens heel lelijke rare vlekken op beide onderbenen. De plekken doen geen pijn en jeuken nauwelijks, maar met blote benen lopen kan ik de komende dagen wel vergeten. Mooi bedekt houden, lijkt mij!
De vorige keer is de uitslag na ongeveer een week geleidelijk aan verdwenen, ik verwacht dat dit nu ook zal gebeuren. Ik ben blij dat de uitslag nauwelijks jeukt, want anders zou ik heel erg geneigd zijn om te krabben. En ik heb vaak genoeg exceem gehad om te weten, dat krabben de uitslag alleen maar erger maakt.
Is er een medisch onderlegde lezer die mij kan vertellen wat dit is? Wat ik het beste kan doen? Ik heb de huid ingesmeerd met calendula zalf. Die helpt bij mij meestal wel goed bij huidirritatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten