maandag 28 juni 2010

Winterjas cadeau!

28/06/2010
Ik heb van een lieve Belgische lezeres een vrijwel nieuwe winterjas gekregen! Ik heb hem afgelopen zaterdag per post ontvangen. De jas was haar te groot geworden omdat ze nogal veel afgevallen was. Mij past de jas heel goed en het lijkt een heerlijk warme jas voor de komende winter. Ik ben er heel blij mee. Ik ben een bofkont dat een lezeres zomaar iets toestuurt. Lief hè zo'n cadeautje!
Wat betreft een half jaar lang geen nieuwe kleding kopen: Met het niet kopen van kleding gaat het goed. Ik heb nog niets gekocht, zelfs geen tweedehands kleding. Soms zijn internetbedrijven zoals Neckermann en Ulla Popken heel verleidelijk. Er wordt opgeruimd met soms wel 70% korting. Maar als ik kijk naar mijn maat, dan is de kleding vrijwel altijd uitverkocht. Dus ik kan niet eens wat kopen. Ik ben niet naar de stad geweest om naar uitverkoop kleding te kijken. Dus ook wat dat betreft bleef mijn portemonnee gesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.