dinsdag 13 juli 2010

Geen nieuwe kleding kopen - 8e week

Ruim acht weken geleden, op 19 mei besloot ik geen nieuwe kleding meer te kopen. Ik wist toen nog niet zeker of ik dit een half jaar of een vol jaar wilde doen. Ik heb besloten dat ik het minstens een jaar wil volhouden. Alleen in de eerste week heb ik een badpak en ondergoed gekocht, dat was ik toch al van plan, maar daarna niets nieuws meer. Het gaat heel goed, ik ben tijdens de uitverkoop niet in winkels geweest en ik heb me dus niet aan verleidingen blootgegeven. Ik heb deze week op Marktplaats een prachtig bloesje en een mooie witte zomerbroek gekocht, dat was 2e hands kleding en volgens de regels mag dat. De aankoop kostte 10 euro + verzendkosten. Ik ben er heel blij mee, de kleding past goed en ik heb er weer wat nette zomerkleding bij die ik ook naar mijn werk kan dragen.
Ik ga tijdens mijn vakantie kleding die niet goed past of minder flatteert uitzoeken en de mindere stukken naar de kringloop brengen. De betere kledingstukken die niet passen probeer ik op Marktplaats te verkopen.
Vanaf vanmiddag heb ik vijf en een halve week vakantie, pas op 23 augustus begin ik weer. Ik zit nu lekker in de koelte van mijn vakantiehuis (= mijn eigen huis) met zicht op een zonnige tuin en prachtig bloeiende planten. Ik heb een heerlijk koel glas water bij de hand en het nieuwste boek van Karin Slaughter. Als het voor vandaag verwachtte noodweer niet al te snel naderbij komt, ga ik ook nog even zwemmen. Het wordt al weer extreem weer. De verwachting is nu dat er vanaf 19.00 weer zware onweersbuien, hagel en rukwinden komen. Dan hoop ik al weer thuis te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.