Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 23 november 2011

Oude web-log

Ik heb bericht gehad van weblog.
Het goede nieuws is dat ik weer kan inloggen in mijn oude web-log. Ik kan na maanden radiostilte weer berichten plaatsen en lezers melden dat ik voortaan hier, bij Blogger dus, blog.
Het slechte nieuws is dat er van vier jaar bijna dagelijks bloggen nog maar zo'n 100 berichten over zijn, misschien worden het er meer, er is een archiefknop, maar als ik daar op klik, kan ik wachten tot Sint Juttemis, er komen geen archiefberichten op mijn scherm.
Ook slecht nieuws: ik ben absoluut niet tevreden met de opmaak en mogelijkheden die daar aanwezig zijn. Ik moet eigenlijk zeggen: onmogelijkheden, want ik kan daar bijna niets doen aan opmaak.
Hier heb ik een gratis variant en daar ook. Hier zijn de condities prima, daar belabberd. Conclusie: ik blijf natuurlijk hier.
In de afgelopen dagen is de oude weblog heel wisselvallig. Meestal komt er alleen een wit beeld en verder niets, soms is er toch weer wat te zien, maar meestal niet. Kijk zelf maar hier.

15 opmerkingen:

 1. Haha, ik klik op de link en krijg een foutmelding. Blij maar lekker bij ons;-)
  Ik geniet van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heel erg frustrerend als je zo lang hebt geblogd en nu al je werk niet meer terugziet. Ik hoop voor je/jullie allemaal als webloggers, dat het nu toch snel opgelost zal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan blijf je toch fijn hier!
  Ik ben er ook wel eens bang voor, misschien moet ik eens al mijn berichten gaan kopieren in word, maar dat is best veel werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer,dat je je oude stukjes kwijt bent. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg alleen maar een witte pagina te zien.
  Er staat helemaal niets, zelfs geen foutmelding.
  Nou ik wist het wel! Blijf maar lekker hier!
  Ik geniet iedere dag van je blog.
  Gr.Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik krijg wel je pagina te zien, maar al je logjes staan er dubbel op. lekker dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kreeg een witte pagina... Wel heel jammer van je oude blogjes, want ik zocht laatst via Google een recept voor tandoori (kruidenmix), kreeg een resultaat van jouw blog, klikte en... *niets*

  Dus mocht je die nog eens willen delen, graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kon het wel zien, maar het zag er lang niet zo mooi uit als deze blog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eerst kreeg ik ook een witte pagina, later kreeg ik wel de weblog. En er staat een plaatje bij van een mooie boom met bloesem erin.

  Toen ik op archief klikte, ging dat echt heel langzaam, ik kreeg geen oude berichten te zien.

  De layout hier is veel mooier. Wat ik ook leuk vind, is dat hier als layout ook weer voor het thema 'water' is gekozen, met de foto van de zee. In het oude log (voor de migratie) vond ik de layout ook mooi, met ook water, en de visjes en het schildpadje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer, dat je er geen link van gemaakt hebt bij het doorsturen naar dit blog op je vorige weblog.nl
  Dat is nog beter.
  Erg jammer van je vele jaren werk. Ik moet er niet aan denken om alles kwijt te raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ook je "oude "weblog even bezocht. het ziet er heel anders uit dan je vorige Blog! En er staan dubbele posts in, vreemd hoor.
  Blijf maar hier,dit functioneert heel goed.
  Ik volg je elke dag, maar reageer niet zo vaak.
  Leuke bezuinigingstips/nieuwtjes heb je hoor!
  Groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ook een e-mail ontvangen. Maar toen ik een aantal weken geleden precies op het juiste moment ook even kon inloggen had ik al een verhuisberichtje naar mijn nieuwe blog geplaatst. De link werkte ook maar dat heeft maar heel kort geduurd... Ik doe er nu niets meer aan, heb wel een e-mail gestuurd met de vraag of het nog goed komt met al die ontbrekende berichten en kreeg als antwoord een verwijzing naar de laatste update. Daar kunnen we het dan nu mee doen. Na precies 91 dagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo jammer van alle 'verloren' berichten die je had gepost, 'k kan me voorstellen dat jij (en de medebloggers op web(metzonder streepje)log vreselijk teleurgesteld zijn in de manier van communiceren maar ook vanwege alle moeite die je in je blog had gestoken terwijl nu al die blogposts ergens, waardan ???, op het web zweven. (zal toch wel?)
  Groet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. weblog is echt drie keer niks. Gelijk heb je, dat nu nu hier blijft. Vele mensen zijn al vertrokken bij weblog. Ik ben zelf ook naar een puntje overgestapt. De helft van mijn logjes waren verdwenen.

  Succes hier

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Zuinigaan,

  Zojuist keek ik nog even bij het oude log bij weblog, en zij gaven nu zelfs ineens het berichtje weer over 'dure tanden en kiezen'!

  Verder komt het oude weblog heel onbetrouwbaar over, soms krijg ik een heel witte pagina te zien.

  Dus Zuinigaan, blijf gewoon hier lekker op blogspot verder gaan.

  Wel vind ik het jammer dat er zo veel oude blogjes verloren zijn gegaan bij weblog. Ik vond bijvoorbeeld de Indiase recepten die je destijds plaatste erg fijn.

  Groeten van Pecunia.

  BeantwoordenVerwijderen