Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 10 december 2011

Druk weekend

Dit weekend is een druk weekend. Ik vier met mijn dochters en vriend van jongste mijn verjaardag. Ik bezoek vandaag mijn moeder omdat dat er op vrijdag niet van gekomen is. Ik had op donderdag en vrijdag van mijn werk een loopbaantraining, twee drukke dagen: inhoud een soort pas op de plaats, hoe wil je in de toekomst verder en wat heb je daar voor nodig?
Wel nuttig en goed maar anders begon mijn weekend op donderdagavond en nu is mijn weekend een stuk korter. Op zondag ga ik samen met jongste dochter met het OV op bezoek bij een vriendin in Zuid Drenthe. We blijven daar eten en vervolgens gaat jongste terug naar Wageningen en ik ga met het OV weer terug naar Groningen. Meestal heb ik een heel rustig weekend. Dat is nu wel even anders. Tussendoor wil ik ook nog huishoudelijke klussen doen: schoonmaken en wassen doen.

6 opmerkingen:

  1. Een fijn weekend. Gelukkig met goed weer. Vorig jaar was reizen wel anders. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Heel veel plezier met alle afspraken en gezelligheid.
    Ik zou als ik jou was het schoonmaken voor een keer laten zitten :-).
    Hartelijke groet, mevrouw Opdebank

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn weekend en succes met alle druktes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Soms lijkt alles in 1 weekend gepropt te moeten. Veel succes en een fijne verjaardag.
    WilmaH

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Volgens mij wel veel leuke dingen! Dus veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ... en nog van harte gefeliciteerd natuurlijk!
    Groet, Angelika

    BeantwoordenVerwijderen