Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 24 februari 2012

Storing in Blogger?

Ik snap er helemaal niets van, elke keer als ik een bericht plaats en er reacties verschijnen, dan is het eerste tijdstip van de reacties ongeveer 9 uren eerder. Soms is de datum zelfs verschillend. Dan post ik op 23 februari en dan is de reactie van 22 februari.
In de instellingen heb ik gezet op GMT + 1 , dat is dus de Nederlandse tijd. Op die tijd verschijnen mijn berichten, maar de reacties niet. Die komen eerder.
Ik heb in de oude interface van Blogger gezocht en ook in de nieuwe interface, maar ik kom er niet uit. Is er iemand die het weet? Of is het zo dat de berichten in feite op een tijd in de VS staan en is daar helemaal niets aan te doen?
Zij er ervaren bloggers die het weten?

5 opmerkingen:

 1. Ik zie het bij je ja. Misschien plaats ik deze reactie dan ook wel op de 23e. Wel vreemd. Ik had dat eerst ook, maar dan met mijn eigen blogs, dat heb ik toen aangepast bij de opmaak van het bericht, maar ik heb net even gekeken ik kan nergens vinden waar je dat voor de reacties kunt aanpassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog niet zolang in blogland bezig en ik ontdek regelmatig nieuwe mogelijkheden, maar om de tijd van de reacties aan te passen ben ik nog niet tegengekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het viel mij ook op. Ik hen toen gecontroleerd of ik de tijd wel goed had ingesteld, net als jij op GMT +1.
  Ik neem aan dat het een storing van blogger is, want eerder stond het wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had het in het begin ook, maar toen bleek de tijd dus niet goed te staan. Misschien een storing ja...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij is het ook! Geen idee om het weer goed te krijgen. Het kwam vanzelf, misschien gaat het vanzelf weer weg?

  BeantwoordenVerwijderen