Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

maandag 5 maart 2012

Bijverdienen met mail lezen

Het gaat goed met het bijverdienen bij Euroclix en MoneyMiljonair. Ik heb bij MoneyMiljonair in de afgelopen maand al weer €12,50 uit laten betalen en ik spaar gestaag verder.
Bij Euroclix gaat het helemaal geweldig! Afgelopen jaar heb ik €650,- uit laten betalen. Dat is gemiddeld ruim 50 euro per maand. Op dit moment heb ik al weer bijna 24.000 clix verzameld. Ik ga de clix laten uitbetalen als ik 30.000 clix verzameld heb. Dat levert mij het riante bedrag van €487,50 op. Toen ik aan Euroclix begon, had ik geen idee dat me dat zo veel op zou leveren.
Wat levert clix op?

- Mail lezen

- Panel-onderzoeken

- Vragenlijsten invullen

- Nieuwe leden aanbrengen via mijn weblog (daarvoor mijn hartelijke dank aan iedereen die dit de afgelopen jaren gedaan heeft)

- Commissie van aankopen van mensen die via mij lid geworden zijn van Euroclix.

Dat laatste levert verrassend veel clix en dus geld op, in 2011 ging het in totaal om ruim 27 duizend clix, die heb ik ingewisseld  tegen een koers van €0,01625 per clix, hiervoor heb ik alleen al aan commissie 440 euro ontvangen.
En ik maar denken dat er alleen maar weinig geld uitgevende consuminderaars op mijn weblog kwamen. Ik dacht die houden de hand op de knip, maar nee, blijkbaar geven ook mensen die via mijn weblog lid worden bij Euroclix geld uit. Ik krijg in ieder geval een niet onaanzienlijke hoeveelheid commissie.

8 opmerkingen:

 1. Wat super zeg! Hier merk ik die extra commissie ook goed, hoewel het nog zeker niet zulke proporties aanneemt als bij jou ;-) En Euroclix heeft natuurlijk ook vaak aanbiedingen voor gewone dingen, dus b.v. overstappen op een andere energiemaatschappij voor clix. Dat past natuurlijk prima in veel consuminderstraatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is fijn zeg! Bij mij gaat het lang niet zo hard, ik was al ontzettend blij met de 80,- die ik binnen haalde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk is het bijverdienen. Ik heb ook net 150 euro uit laten betalen bij euroclix. Doe je alleen Euroclix en Moneymiljonair? Ik heb ook goede ervaringen met Nucash, Cash4ladies en Gekkengoud. Mocht je je willen aanmelden, op mijn blog vind je linkjes ;)
  Vind die op het moment beter verdienen als Moneymiljonair.

  Groeten Wallie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op de een of andere manier lukt het mij maar niet om de banners op mijn weblog te plaatsen. Kun je misschien uitleggen hoe jij dat gedaan hebt? Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het programma van Euroclix is een item Leden aanbrengen. Daarin Promoot via banner. Klik daarop en zoek een geschikte banner uit. Onder elke banner staat een link in HTML. Kopieer de link en plak die in je je gadget in je zijkolom. Kies voor een gadget HTML/JavaScript

   Verwijderen
 5. Bedankt voor de uitleg, het is inmiddels gelukt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi,
  Ik ben al een tijdje lid van MoneyMiljonair. Ik vind dit heel erg leuk en kan je dit dan ook zeker aanbevelen! Met MoneyMiljonair spaar je punten die later kan inwisselen voor geld.

  Ontvang punten (parels) voor:
  - E-mails lezen
  - Registreren bij andere programma's
  - Het kopen van producten
  - En nog veel meer!

  Kijk eens op de site en schrijf je in via de volgende link:
  http://www.moneymiljonair.nl/?u=1268359&c=nl&rt=7


  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt je ook via mijn site aanmelden, gewoon via de link rechtsboven, of onderin deze weblog.

   Verwijderen