Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

dinsdag 5 juni 2012

Geld verdienen met mail lezen

Het gaat goed met het bijverdienen bij Euroclix en MoneyMiljonair. Ik heb bij MoneyMiljonair in de afgelopen maand al weer €12,50 uit laten betalen en ik spaar gestaag verder.
Bij Euroclix gaat het helemaal geweldig! Afgelopen jaar heb ik €650,- uit laten betalen. Dat is gemiddeld ruim 50 euro per maand.
In maart 2012 heb 325 euro uit laten betalen. Op dit moment heb ik al weer 14.000 clix verzameld.
Ik ga de clix laten uitbetalen als ik 20.000 clix verzameld heb. Dat levert mij weer het riante bedrag van €325,00 op. Super! Ik wilde in maart eigenlijk doorsparen voor 50.000 clix. Dat aantal zou mij 850 euro opleveren. Maar dat duurt toch wel ontzettend lang! Misschien is het sparen van 20.000 clix mijn max.
Welke activiteiten leveren clix op?
- Mail lezen

- Panel-onderzoeken

- Vragenlijsten invullen

- Nieuwe leden aanbrengen via een banner op je weblog of via de mail (daarvoor mijn hartelijke dank aan iedereen die dit de afgelopen jaren gedaan heeft)

- Commissie van aankopen van mensen die via mij lid geworden zijn van Euroclix.
In 2011 ontving ik 27102 clix commissie - dat staat gelijk aan €423,-
Dit jaar ontving ik t/m mei 14720 clix commissie - dit staat gelijk aan ongeveer €200,-


Bij MoneyMiljonair werkt het net zo, alleen betalen ze bij Money Miljonair geen commissie.

Je kunt lid worden door op de banners rechts of onderin dit blog te klikken.

13 opmerkingen:

 1. Ik klik en lees eigenlijk helemaal alleen. Zulke bedragen haal ik nooit. Maar toch blijf ik het doen. Omdat het elke keer zo'n lekker extraatje is als er wel uitbetaald word...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee jaar geleden heb ik mij via jou banners aangemeld en ik klik nog steeds. Kreeg alleen een paar maanden terug de banners niet op mijn blog geplaatst, maar ga dit binnenkort nog eens proberen
  Je hebt inderdaad een leuke spaarpot door het klikkerde klik...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dat is toch wel de moeite. Ik ben bij Euroclix ooit afgehaakt, omdat het niet opschoot, maar dit vind ik best behoorlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe ik inderdaad ook. Klik niet alleen bij Moneymiljonair en Euroclix, maar ook nog een aantal andere sites.
  Levert bij elkaar een leuk bedrag op per jaar.
  Ik heb de sites ook op mijn blogje staan, die betalen ook goed uit. Vind het wel lastig om betrouwbare sites te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik klik ook bij Zinns. Is deze site betrouwbaar?

   Verwijderen
  2. Die heb ik er niet bij. Die op mijn blog heb ik allemaal door uitbetaald gekregen, de rest weet ik dus niet. Heb zelf goede ervaringen met Gekkengoud, NuCash en Cash4ladies (naast natuurlijk euroclix en moneymiljonair)

   Verwijderen
  3. www.zinngeld.nl

   Verwijderen
  4. Zinngeld is prima betrouwbaar. Ik kreeg dit jaar al 2 keer uitbetaald en klik er al een tijdje bij.

   Verwijderen
 5. Zo hard gaat het hier niet, maar die commissie tikt maandelijks wel aan. Ik krijg nu steeds tussen de 300 en 500 clix per maand aan commissie, eerst was dat volgens mij niet zo. Ik kan nu geloof ik €70 uit laten betalen, maar spaar nog even door, omdat de 'wisselkoers' steeds verder oploopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe krijg je toch zoveel kliks bij elkaar? Ik doe ook regelmatig mee aan onderzoekjes, lees mails, maar kom toch niet zo snel aan zoveel geld bij elkaar! Hoe doe je dat? Knap
  Ginette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral door het invullen van enquetes, en het aanmelden van nieuwe leden.

   Verwijderen
 7. Ja, die doorklikkers leveren dan best wat op! Ik heb geen blog, dus moet het hebben van op mails klikken, enquetes invullen en sporadisch iets aanschaffen (ben bijv overgestapt van eneco naar eon via euroclix, levert een maandelijkse besparing op, maar ook extra clix, iets van 2000 clix ofzo). Heb nu in twee maanden tijd iets van 3000 clix bij elkaar weten te krijgen. Hoop aan het einde van jaar op 5000 te zitten, kan ik daar sinterklaascadeautjes ed van kopen.

  M

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben niet zo van het klikken op advertenties. Maar erg leuk om te zien dat jullie ook wat geld op het internet verdienen. Zulke kleine beetjes komen altijd goed van pas . Wat ik gedaan heb is ongeveer 20 euro ingelegd in tagvillage. Omdat ik moet rondkomen van een kleine uitkering is dat voor mij echt veel geld. Maar ik heb het toch maar gedaan. En ik ben eigenlijk best wel blij dat ik dat gedaan heb. Had ergens gelezen welke methodes je kunt gebruiken om makkelijk nieuwe leden te kunnen werven en daardoor verdien ik nu ongeveer 2 euro per dag door eigenlijk niet veel te doen. En door 'tags' te verhandelen verdien ik daarbovenop ook nog een paar euro per dag. Dat komt mij zeer goed van pas, zeker in deze economische barre tijden.

  BeantwoordenVerwijderen