Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

donderdag 26 juli 2012

Het is echt super zomerweer!

Ik heb nu precies een week vakantie en ik vind zelf dat ik het geweldig getroffen heb! Wat een weer, echt heerlijk! Ik ga iedere ochtend fietsend naar het zwembad, ik zwem 30 à 40 baantjes en daarna fiets ik een blokje om door het natuurgebied van Kardinge. Het schijnt zelfs een Natuurmonument te zijn! Hoe dan ook, je kunt er fijn fietsen en wandelen. Je waant je ergens in een vakantiegebied.
In dit gebied staat de zorgboerderij Filadelfia. Ze bieden verse groenten zelfgekweekte aan voor een schappelijke prijs. Laatst had ik mijn portemonnee niet bij me, maar ik denk dat ik vanochtend maar eens een heerlijke verse courgette ga kopen

6 opmerkingen:

 1. Je boft zeker,dat je juist nu je vakantie hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt inderdaad wel geluk nu! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel plezier Zuinigaan! Klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou je boft inderdaad.

  het is je gegund. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet er maar lekker van !

  BeantwoordenVerwijderen