Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

donderdag 15 november 2012

Mijn weglog

Kortgeleden kon ik nog op mijn oude weblog - http://zuinigaan.weblog.nl/ - komen, maar nu is het weer een weglog geworden, net als in augustus/september en oktober 2011. Ik heb de laatste dagen diverse keren geprobeerd de weblog te openen, maar ik krijg allelei foutmeldingen. Zou het nu defintief voorbij zijn? In feite had dit weblog voor mijzelf een beetje een dagboekfunctie. Ik gebruikte mijn oude weblog nog op dingen op te zoeken. Ik had er jaren op geblogd, namelijk vanaf augustus 2007 tot augustus 2011. Het zou toch jammer zijn als alles weg was.

5 opmerkingen:

 1. Er moet wel een mogelijkheid zijn om ze nog tevoorschijn te toveren (wel eens over gelezen) maar hoe? Dat weet ik niet. Je zou om te beginnen eens kunnen zoeken op het internetarchief (wayback machine)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Zuinigaan. Misschien was dat tijdelijk, want via bovenstaande link kom ik gewoon op je oude weblog. Groet anna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom er ook gewoon en blog nog steeds op weblog. Soms is het even weg maar ik denk dat ze er dan aan werken. Wel kon ik niet altijd op dashboard komen maar dat probleem heb ik via een vraag stellen ook opgelost gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er is een meiling geweest van weblog, alle oude weblogs waar een jaar niks in was gepost werden gesloten of verwijdert.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb geen mailing gehad, maar anders plaats je toch een klein blogje? ( ik hoop dat dat lukt)

  BeantwoordenVerwijderen