Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 5 december 2012

Hoor de wind waait door de bomen ....

Hier in huis zelfs waait de wind.
Zou de goede Sint wel komen,
nu hij het weer zo lelijk vindt?

Nu valt het bij mij binnen wel wat mee met die wind, maar buiten waait het hard en het sneeuwde daarnet behoorlijk. Ik leek wel een fietsende sneeuwpop!

Ik wens iedereen een genoeglijke sinterklaas en als je daarna nog de weg op moet, een behouden thuiskomst. Want pas op, het is hier en daar glad en aan de kust staat een erg harde wind.

2 opmerkingen:

  1. Hier valt het gelukkig nog mee met de wind.Maar ik moet de wateremmers nog binnen zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens jou ook een hele fijne Sinterklaas en wil je graag een award geven (zie mijn blog), hopelijk vind je dit een leuke surprise op 5 december!

    BeantwoordenVerwijderen