zaterdag 12 januari 2013

Antwoord van Direktbank

Echt waar, ik heb antwoord gehad van de bank. Ze hebben de aflossing verwerkt in hun systeem. Ik "mag" eind deze maand aflossen! Asjemenou. dat is dan toch gelukt. Ik had graag een schriftelijke bevestiging van mijn aflossingsverzoek ontvangen, net als bij mijn eerste keren dat ik afloste, maar een brief lijkt er niet meer in te zitten. Die heb ik in augustus ook niet gehad.
Ik ben tevreden met een teken van leven via de mail.
Inmiddels heb ik al opdracht gegeven vrijwel alle spaargeld van de spaarrekening Centraal Beheer Achmea naar mijn ASN rekening te storten. Dan zet ik het geld daar voorlopig even op mijn spaarrekening, zodat ik op 27 januari heel snel het geld kan verplaatsen van spaarrekening naar betaalrekening.

6 opmerkingen:

  1. Hartstikke mooi!

    Een mail is tegenwoordig hetzelfde als op schrift, schijnt het. Ik druk ze altijd nog maar af met header en zo erbij, heb ik in ieder geval een kopietje op papier hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig! Wij hopen dat in de loop van het jaar ook te kunnen doen. Geïnspireerd door jouw blog ben ik ook andere blogs gaan lezen en wij proberen nu ook onze levensstijl aan te passen en om dit te kunnen doen. Veel succes en ik hoop nog veel van je te leren.
    pecunia2.blogspot.nl (weet nog steeds niet hoe ik mijn naam hierboven krijg want ik heb meerdere google accounts)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hartstikke fijn! toch nog een teken van leven :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Zuinigaan, ik ben zelf ook bij ASN, maar lees de laatste tijd veel over SNS (grootaandeelhouder van ASN) die ernstige financiele problemen kent. Vertrouw jij het nog? Ik twijfel of ik mijn geld bij ASN ga weghalen. Misschien kun je er in je blog aandacht aan besteden? Ik ben benieuwd naar reacties.
    Overigens wat betreft aflossen, ik stort bij ABN AMRO op elk gewenst moment geld ter aflossing op een rekening bij de bank o.v.v. mijn hypotheeknummer. Deze storting wordt altijd vlot en netjes per brief bevestigd en na verwerking krijg ik een bevestiging met het nieuwe maandbedrag. Keurig geregeld. Ik kan me jouw ergernis over Direktbank goed voorstellen.
    Groet,
    Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. je spaargeld is gewoon gegarandeerd tot 100000 euro. Bovendien laten ze de sns bank echt niet omvallen. Wel zou ik bij een internet rekening altijd een printje maken van je saldo, heb je wat in handen mocht de side uit de lucht gaan.
      gr. Julia

      Verwijderen
  5. Wat een werk zit er aan zo'n eenvoudige handeling vast.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.