Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 2 februari 2013

Clix laten uitbetalen

Eigenlijk had ik me voorgenomen om lang (euro)clix te sparen (klik op link voor uitleg clix) en dan heel veel tegelijk te laten uitbetalen. Maar ......... het gespaarde bedrag werd hoe langer hoe groter en verleidelijker.  Ik moet bekennen: ik ben gezwicht voor de verleiding en ik heb een uitbetaling aangevraagd. Ik had al weer ruim 20.000 clix = 325 euro. Verleidelijk toch?
Omdat ik door de extra hypotheekaflossing toch wel wat krap zat, heb ik binnenkort weer een extra buffertje.

13 opmerkingen:

 1. Wow, wat enorm veel!! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen en oe lang heb je daarover gedaan??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In september '12 heb ik €850,- laten uitbetalen en daarna heb ik weer gespaard.

   Verwijderen
  2. Ik heb me destijds via jou aangemeld Zuinigaan ;-)
   Maar zelf kom ik gemiddeld aan 30 euro per jaar. Waar ik trouwens ook blij mee ben hoor.

   Verwijderen
 2. Ik moet nog 3000 clix en dan zit ik ook op dat magische bedrag. En ik moet bekennen: dan wil ik het ook graag uit laten betalen, inderdaad om de buffer wat te spekken. Volgens mij zit je met 325 ook op de hoogste wisselkoers, dus heeft het niet heel veel meerwaarde om langer te wachten. Maar dat laatste weet ik niet helemaal zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat laatste is dus niet waar, pas bij €825 zit je op de hoogste wisselkoers, heb het meteen even gecheckt. Maar toch wil ik bij €325 uit gaan betalen, dat vind ik al een magistraal bedrag.

   Verwijderen
 3. Jammer hoor, dat je nu laat uitbetalen, ik ben op weg naar de 850 euro, maar ik neem het pas op, wanneer de laatste aflossing daar is.
  Ik hoop dat velen, net als jij, lid worden via mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Opnieuw: Ik ben indertijd inderdaad via jou lid geworden. Wat vooral geld oplevert: aanmeldingen via mijn blog en per maand ontvang ik 10% van de verdiensten van diegenen die via mijn blog lid zijn geworden. Dat laatste was op 1 februari 4161 clix en op 1 januari 5745 clix. Zo gaat het heel snel!

   Verwijderen
  2. ja volgens mij ben ik via zuinigaan lid geworden :) maar bij mij loopt het helaas niet zo snel, ik heb nog niet eens 4000 clix in totaal gespaard, dus ik ga nog even door :)

   Verwijderen
 4. Ik heb pas 423 clicks. Vind het maar erg traag gaan. Maar misschien gebruik ik niet alle mogelijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed van jullie allemaal.Ik ben nog lang zover niet.Ik ben na een 1/2 jaar nu gekomen tot 3200 clix, dus ik heb nog even te gaan.Hoe doen jullie dat en hoe lang sparen jullie daarvoor?

  Groetjes Annelieya

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik kijk alleen maar mails via euroclix en dan gaat het erg langzaam, als je sneller wilt sparen moet je ervoor zorgen dat mensen via jou lid worden en gebruik maken van euroclix voor online aankopen bij bepaalde websites en ook alle enquetes invullen.

   Verwijderen
 6. Ik heb een paar jaar geleden in een krappe maand allerlei spaartegoeden die ik had bij dierenarts, natuurwinkel etc. opgenomen om korting op nodige zaken te krijgen. Was erg welkom. Dit is voor jou ook zoiets dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zijn nog eens leuke bedragen! En handig als je extra inkomsten nodig hebt.

  BeantwoordenVerwijderen