Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 7 juli 2010

Gratis bus-dagkaart

07/07/2010
Het Openbaar vervoer Groningen/Drenthe biedt een gratis dagkaart aan voor de bus. Dus als je wilt krijg je een dagkaart ter waarde van 12 euro cadeau! Via de website ontdek het OV kun je deze bestellen. Je moet eerst een datum bepalen en dan een gratis kaartje aanvragen en uitprinten. Je kunt tot en met 31 augustus een kaartje bestellen, dat ga ik zeker doen. Je mag gratis 2 kinderen t/m 13 jaar meenemen. De kaart is alleen geldig in Groningen en Drenthe.
Vanaf 16 juli heb ik vakantie. Ik ga eens bedenken waar ik heen zou kunnen gaan. Een museum lijkt me leuk.
Het Drents museum in Assen?
Het stedelijk museum in Coevorden?
In de stad Groningen zijn natuurlijk ook veel musea, maar daar heb ik geen buskaart voor nodig, daar kan ik op de fiets naar toe.
Heb jij nog tips voor een leuke bustocht in de provincies Groningen en Drenthe?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten