Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zondag 17 maart 2013

Op zoek naar geld voor de tandarts!

Vermoedelijk kost de nieuwe behandeling aan de afgebroken kies flink wat geld en eigenlijk wil ik mijn buffer zo veel mogelijk intact laten. Ik ben dus maar eens gaan kijken naar mijn saldi bij de mailleesprogramma's.
MoneyMiljonair laat ik 25 euro uitbetalen. Dat is alvast de verdoving.

Dan Euroclix.
Het is verbazend hoe snel daar mijn saldo groeit! Ik heb al weer bijna 20.000 clix verzameld en ik heb begin dit jaar nog laten uitbetalen. Die 20.000 clix is goed voor 325 euro. Ik hoef nog maar 1358 clix om die 20.000 clix vol te maken. Dat gaat zeker uiterlijk op 1 april lukken!
Mijn winst bij Euroclix zit hem o.a. in de 10% commissie op verdiensten van mensen die door mij lid zijn geworden van euroclix. Ik ontving de afgelopen 5 maanden op de eerste dag van de nieuwe maand gemiddeld 4000 clix.
Euroclix levert mij een mooi spaarpotje op. Ik wil iedereen die via mij lid geworden is van Euroclix hartelijk bedanken!

6 opmerkingen:

 1. Dan verdien je toch iets met je blogwerk gelukkig.
  Zou je dit jaar niet een boekje proberen te schrijven? In deze crisis is er vast wel behoefte aan en dan heb je nog weer wat verdienste als de verkoop loopt.En misschien wel gratis naar het boekenbal... (grapje)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  hoe doe jij dat dat om zoveel clix op korte termijn te sparen. Ik ben nu ongeveer een jaar bij euroclix en heb nog maar 2000 clix.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat gaat echt lekker hard zeg! Ik vond het hier ook al behoorlijk vlot gaan; ik mag gemiddeld 1000 clix aan commissie bijschrijven en kom hopelijk begin april ook voor het eerst aan de 20.000 clix. Super ook dat mensen de moeite nemen om dan via een blog lid te worden, zodat je er iemand anders ook weer mee helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi geen dank, ik geloof dat ik via jou lid ben en wow 4000 clix per maand, ik zal voor jou nog wat mailtjes klikken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan, inmiddels ga ik binnenkort ook voor de eerst keer een leuk bedrag uit laten betalen dus dat is er leuk.Alleen kan ik niet tippen aan jouw aantallen. geweldig!

  Groetjes Annelieya

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe mooi is dat!
  Dankzij het internet kan je de gehele kosten gewoon blijven betalen van de tandarts.
  Dat zouden meer mensen moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen