zaterdag 27 juli 2013

Leuk: belastingaanslag

Vandaag ontving ik de definitieve aanslag voor de inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen 2012. Het leuke was dat ik 0 euro hoef te betalen. Nog leuker was het geweest als ik wat terugkreeg, en het allerleukst als ik een paar duizend euro terugkreeg, maar ik wist dat dit er niet in zat. Ik heb op de voorlopige aanslag een tijd geleden 58 euro betaald en daarmee is het klaar.
Op naar de afrekening van de zorgtoeslag en de aangifte inkomstenbelasting 2013. Maar dat laatste duurt nog wel even. Het jaar is immers nog lang niet om! Vorig jaar ontving ik de definitieve afrekening van de zorgtoeslag 2011 half augustus. Waarschijnlijk kan ik dit jaar weer rond die tijd een brief verwachten. Wordt het bijbetalen of nog wat extra ontvangen? Ik denk bijbetalen!

3 opmerkingen:

  1. Ik hoop,dat die definitieve aanslag hier ook snel komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben niet eens een voorlopige aanslag gehad, kregen direct de 'definitieve' aanslag, gelukkig was de inspecteur wel met me eens dat 'k geld terug zou krijgen :)
    Blijft altijd vervelend als je nog iets moet betalen,
    groet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij hadden vorige week ook de definitieve aanslag, die stond ook op nul. De voorlopige moesten we betalen zoals elk jaar en dat doe ik dan altijd meteen.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.