Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 21 augustus 2013

En de winnaar is................

Vandaag is het precies 6 jaar geleden dat ik mijn weblog begon. Mijn weblog is deel van mijn leven geworden. Ik ben anoniem en ik praat er met weinig mensen over, maar toch is dit weblog een beetje mijn kindje. In het begin had ik weinig bezoek, een paar per dag, hooguit. Ik ging bij andere webloggers reacties achter laten en dat maakte dat lezers ook bij mij een kijkje kwamen nemen. Er kwamen meer bezoekers en het schrijven en het bedenken van onderwerpen was leuker dan ik ooit gedacht had. Zo kon het gebeuren dat ik al jaren vrijwel dagelijks een bericht post, of soms wel twee als ik daar zin in heb.
alle 45 lootjes
Op de verloting van het kookboek hebben 45 lezers gereageerd. Ik heb alle namen op een briefje geschreven en de briefjes dichtgevouwen. Toen trok ik één briefje: Elly Jansen is de gelukkige winnaar. Elly, ik heb je een mailtje gestuurd. Graag ontvang ik van jou je adres, dan stuur ik je het kookboek toe! Mocht je toevallig in de buurt van Groningen wonen, dan mag je ook langs komen als je wilt!

17 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ben er heel blij mee! Ik woon niet in de buurt maar heb je mijn adres gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Elly, van harte gefeliciteerd met het winnen van het kookboek.!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, helemaal vergeten dat je vandaag je blogverjaardag hebt Zuinigaan...gefeliciteerd en dat je nog maar lang ermee door zal gaan!
  En Elly gefeliciteerd met het boek...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow 6 jaar, ik weet niet hoe lang ik dit blog al lees maar het zal misschien wel bijna vanaf het begin zijn. Jouw blog hoorde bij mijn favorieten samen met " vrekje spaart voor een huis" en " huize avalon" o en natuurlijk " Neurootje". Nog steeds lees ik je blog erg graag, ga zo door! En gefeliciteerd met je jubileum.

  En Elly gefeliciteerd met het boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Elly, en gefeliciteerd met je 6 jaar. Dat is al een hele tijd. Altijd leuk om hier te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je 6e blogverjaardag!! Dagelijks lees ik je blog, je inspireert en motiveert me enorm bij het consuminderen!! WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd Elly en zuinigaan met de 6 jaar bloggen! Een hele prestatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd en dank voor je inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je blog en ga door met de leuke stukjes.

  Willem

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! Zuinigaan met je blogverjaardag en Elly met het boek,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd!Hoop,dat je het nog lang volhoudt. Vind het knap,dat je elke dag iets interessants weet te schrijven. Ik begin mijn dag met koffie en "zuinigaan"!Daar komt niets tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beste Zuinigaan,

  Super leuk om ook jouw blog te lezen. Hoewel mijn artikelen van die van jouw verschillen hebben we een gezamenlijke passie: zuinig leven! Ook mijn blog is mijn kindje, dus ik kan me helemaal vinden in jouw woorden. Keep up the good work :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog even een verlaat berichtje, heb dit weekend het boek ontvangen (hij was er al eerder maar ik had nog niet de gelegenheid gehad hem eerder af te halen), erg leuk, ga er zeker inspiratie uit op doen, nogmaals bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen