zaterdag 3 augustus 2013

Hogere rente!

Ik was gisteren heel verbaasd toen ik ineens een mailtje kreeg van Centraal beheer Achmea. Want wat blijkt? De rente wordt hoger. Was het jarenlang zo dat de rente steeds weer lager werd, nu komt er ineens wat bij! Asjemenou!
De rente gaat van 1,7% naar 1,95%
Ik denk dat er meer banken gaan volgen!
Op deze site wordt precies bijgehouden bij welke bank je de hoogste rente krijgt, ook voor spaardeposito's en dergelijke.

6 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat het voor de asn bank dan binnenkort ook geldt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, wij kregen het mailtje ook. Waarom dit nu zo is? Ik heb begrepen dat de ECB de komende jaren de rente nog laag gaat houden op max. 0,5%. Misschien is er iets met de lange termijn rente? Ik ben benieuwd wat er nu met de hypotheekrente gaat gebeuren. Die is al te hoog maar wij hebben gemerkt dat de variabele rentes steeds omlaag gingen met de spaarrentes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Let wel op: een paar maanden geleden betaalden ze nog 2%, toen ging het snel naar beneden naar 1.7% en nu is het dus weer 1.95% . Ik ben ook blij met de verhoging, maar het is dus niet zo supermooi als dat het lijkt...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Duidelijk geval van een sigaar uit eigen doos dus ;)

      Verwijderen
    2. Toen ik klant werd (1 à 2 jaar geleden) was de rente 2,7%......

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.