Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 19 oktober 2013

Twee miljoen!!!!!!!

Nee geen euro's, maar bezoekers!
Vandaag overschrijdt deze weblog de 2-miljoen-bezoekers-grens.
In ruim 2 jaar heb ik 2 miljoen bezoekers hier gehad. Dat had ik nooit gedacht. Toen ik overstapte van Web-log naar Blogger was ik bang dat dit zeer ten koste zou gaan van het aantal bezoekers. Maar .... het duurde maar even en toen waren kwamen hier op Blogger even veel mensen als dat er dagelijks op Web-log kwamen. Veel dank voor jullie belangstelling en reacties. Ik blog nog lekker een aantal jaartjes door ;-)

Hoeveel bezoekers heb ik tegenwoordig per dag? Het hangt van het onderwerp af. Soms loopt het aantal op tot wel 5.500 pageviews op één enkele dag, soms komen er wat minder, maar minder dan 3000 komt de laatste tijd bijna nooit meer voor. 
Heel leuk, al die belangstelling!

30 opmerkingen:

 1. Je werkt er hard aan. Je hebt het verdiend. Iedere morgen om zeven uur kijk ik altijd naar jouw nieuwe blog en die van spaarcentje. Het bloggen kost veel tijd.
  De score bij mij is 1/3e van jouw minimale bezoekersaantal per dag. Gek genoeg geeft Blogger geen aantallen over de eerste jaren weer. Dat klopt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook altijd leuk en soms leerzaam om jouw berichten te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, enne, vooral dooooorgaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als 'k nog heul even wacht zou 'k exact op die 2miljoenste pageview deze reactie kunnen zetten :)
   Op naar de 9999999 views dan maar!
   gefeliciteerd
   groet

   Verwijderen
 5. GEFELICITEERD !
  ik ben nog niet zo lang in blogland bezig ( als lezer) en heb dus geen idee om welke aantallen het gaat ; leuk om dat te lezen , succes hoor verder !
  groeten Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd. Ik lees je elke dag en ik vind het super dat je ook elke dag een stukje schrijft! Knap hoor. Blijf vooral zo doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte met deze mijlpaal! Jouw blog is de eerste die ik elke dag aanklik -soort van startpagina dus- en van daaruit bekijk ik de updates van de blogs die jij volgt. Ik lees je graag en heb heel vaak wat aan jouw tips! Ik hoop je nog lang te lezen en.... op naar de 3 miljoen!
  Lieve groet, Aal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd en ook van mij alle respect dat je iedere dag een stukje schrijft! Je hebt in die jaren mij al veel tips gegeven. Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vergeet daarbij te zeggen dat je door dagelijks te bloggen, mij stimuleert om iets vol te houden. Waarschijnlijk anderen ook. Als je al die besparingen bij elkaar zou optellen ;)

   Verwijderen
 9. Ik ben te laat, je bent er! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd, een mooie mijlpaal! Ik hoop deze ook (de 2 miljoen) te bereiken nog dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd . Ik lees je blog elke dag . Soms haal ik er voor mij tips uit maar er is wel een verschil met Nederland en België . Sommige dingen zijn hier heel anders .
  Ik zou zeggen doe zo voort , ik blijf met plezier lezen.
  Groeten
  chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat veel, gefeliciteerd met dit prachtige resultaat! Enne... Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig zeg! Van harte gefeliciteerd, dik verdiend wat mij betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk toch, vooral doorgaan. Gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd! Een hele mijlpaal die voor ons nog lang niet in zicht is. Ooit hopen wij dat met onze blog ook te bereiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dank je voor je dagelijkse inspiratie. Ik hoop nog lang van je schrijfsels te genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Zuinigaan,

  ik klik bijna dagelijks als eerst op jouw blog. Daar lees ik nieuwsgierig en met genoegen naar je verhaal en je tips. Zelf pas ik ze ook toe. Als alleenstaande mama surf ik dagelijks consuminderblogs af en heb zo al lange tijd mijn favorieten.

  Heerlijk om te lezen allemaal, ik begin dan ook bij jou omdat je het meeste schrijft en het is ook echt consumindergerelateerd meestal. Qua tips heb ik er niet veel, alles is al wel gezegd. Volgend jaar start ik een kleine moestuin in onze tuin, maar daar moet ik me eerst over in inlezen.

  Verder, één keer per maand zondig ik en douche ik zo lang als ik wil (meestal een kwartier ruim)... verder aan de wastafel. Dat is dus mijn enige zonde. Mijn gasverbruik is voor mij echt een sport, om die zo laag mogelijk te houden. Met een bijstandsuitkering heb ik toch het idee dat ik rijk ben door zo eerlijk, aards en sober te leven, enorm lekker voelt het soms, als ik kijk naar mijn portemonnee. Op vakantie gaan is ook al sinds 2009 niet meer gebeurd, dat is het enige wat ik zo onderhand wel weer wil. Maar meer om indrukken op te doen in een ander gebied..want heb het thuis heerlijk.
  Groeten uit Brabant....en ...
  succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd dat is wel een mijlpaal hoor , en ik lees
  graag jouw blogs dus ga gerust door.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd met je goed gelezen blog!
  Nuttige en menselijke dingen breng je goed onder woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd! Blijf maar mooi doorgaan, ik mag je blogs graag lezen.
  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Van harte gefeliciteerd, helemaal super!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd! Op naar de 3 miljoen. Ik lees je blog al jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Gefeliciteerd! Naast dat je leuke tips geeft en goed schrijft krijg ik ook altijd een warm gevoel! Je bent een warme, hardwerkende vrouw! Respect! En lekker doorgaan!!
  Groetjes Annelies

  BeantwoordenVerwijderen