Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

maandag 14 oktober 2013

Week van de energierekening

Vanaf vandaag is het een week lang de Week van de Energierekening. Je kunt op de site van Milieucentraal heel veel wetenswaardigheden vinden over energie besparen. Allerlei tips en trucs om minder gas en minder stroom te verbruiken.
Milieucentraal heeft mij gevraagd om jullie op hun acties te attenderen. Ik doe dat graag, want ik vind het besparen van energie een goede zaak. Én het is een niet commerciële instelling die zonder winstoogmerk werkt.
Tot mijn verrassing kreeg ik van Milieucentraal, omdat ik meedoe aan het bekend maken van de Week van de Energierekening, een doosje met bespaarartikelen. Hier, bij "Wat kost een gezin" kun je lezen wat er allemaal in zat. Leuk, maar ik had zonder dat ook wel meegedaan!
Als je meedoet aan gratis besparingsacties op de site, dan maak je kans op allerlei bespaarartikelen. Waarschijnlijk kun je dan dezelfde artikelen winnen.

5 opmerkingen:

 1. Je maakt alleen kans op de prijzen als je meedoet via twitter of facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem, je was me voor:-). Ik doe niet aan FB of Twitter, dus die prijzen gaan mijn neus voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook...erg jammer dat bij veel meer leuke acties je dit alleen via FB of twitter kunt doen....Daar moeten ze nog iets op vinden...

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een Twitter of Facebook account openen 😊

   Verwijderen