Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 2 november 2013

Een boom geland in de tuin

Ook hier is de storm afgelopen maandag niet geheel ongemerkt voorbij gegaan. Het waaide super hard en bij jongste dochter en haar vriend ging het mis. Gelukkig niet heel erg mis, er is geen schade aan het huis, maar wel aan de tuin. Toen dochter uit haar werk thuis kwam, was er namelijk geen tuin meer te zien. Een grote boom was omgewaaid en languit in hun tuin beland. De kruin, 6 meter breed en 6 meter diep, lag bijna tegen de gevel. De boom stond op gemeentegrond en is op woensdag keurig door de gemeente geruimd. Nu moeten de schuttingen nog hersteld en dan is alle schade weer opgeruimd.
foto vanuit de woonkamer
vanuit de tuin

ook vanuit de woonkamer

aan de andere kant van de schutting

3 opmerkingen:

  1. Jeetje, das ook een beste boom zeg!! Wat een geluk dat ie niet tegen hun gevel aan is gekomen...Dan was de schade vele malen groter geweest.

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een beste boom, je zou maar een houtkachel hebben........

    BeantwoordenVerwijderen