Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

donderdag 6 februari 2014

Geld Euroclix laten uitbetalen

Ik spaar Euroclix. Wat levert clix op? Mail lezen levert 1 clix per keer op. Soms zijn er enquêtes en die leveren ook wat op, en als ik wat via internet koop, dan doe ik dat via Euroclix, dan krijg ik bij aankoop ook clix. Nieuwe leden aanbrengen levert mij 150 clix per keer op en diegene die lid wordt krijgt hetzelfde aantal clix als startbonus. Wat verder veel oplevert, is dat ik 10% provisie krijg van wat door mij aangebrachte leden verdienen. Eigenlijk verbazend dat mensen die via mijn weblog lid geworden zijn zoveel clix verdienen, want die verdienste is iedere maand al gauw 3000 en soms wel 5000 clix. Toen ik ooit begon bij Euroclix, dat was via Consuminderen, had ik nooit gedacht dat ik zo veel kon verdienen aan dit mail leesprogramma. Het werd ook pas echt interessant toen ze provisie gingen geven, dat was vanaf januari 2011. Vorig jaar heb ik bijna niet uit laten betalen, maar kort geleden had ik mijn streefaantal clix bereikt. Ik heb 50.000 clix = 850 euro uit laten betalen.
Lees hier hoe het werkt!

17 opmerkingen:

 1. Hallo, ten eerste leuk blog, ik lees hem vaak even door. hoeveel tijd steekt u in euroclix en money miljonair?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjee, ik heb geen blog en bij mij gaat euroclix beduidend langzamer! Ik zit nu rond de 8000 clix en dan ben ik ruim 2 jaar bezig geweest! ik ga door tot 10000 en dan stop ik ermee..
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjee, ik heb geen blog en bij mij gaat euroclix beduidend langzamer! Ik zit nu rond de 8000 clix en dan ben ik ruim 2 jaar bezig geweest! ik ga door tot 10000 en dan stop ik ermee..
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij heb ik me ooit aangemeld bij jou, daar pluk jij ook nog steeds de vruchten van :) lekker hoor, zo'n groot bedrag te kunnen laten uitbetalen, daar kan ik alleen maar van dromen, ik zit nu net weer op 2500 clix na een uitbetaling van 150 euro en dat vond ik ook al heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het een tijdje gedaan, maar als er geen mensen zijn die zich via jouw aanmelden gaat het heel erg langzaam. Ik was het zat en ben er mee gestopt, maar dat is al weer jaren terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er ook mee gestopt, teveel moeite voor te weinig geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Iedereen moet zelf weten wat hij doet, maar het lijkt mij nogal een rare bezigheid om tegen betaling reclame te moeten lezen. Als je het dan ook nog moet promoten bij anderen zou het mij helemaal tegenstaan. Het aanzetten tot overbodige consumptie is toch iets waar je als consuminderaar tegen bent? Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je verdient het meest met het invullen van enquêtes en (in dit geval) aan de verdiensten van mensen die via jou lid geworden zijn.
   Zuinigaan haalt op deze manier heel veel geld binnen; dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Ik vind het eerlijk gezegd ook best wel "commercieel" van Zuinigaan om Euroclix via haar weblog zo te promoten. Het onderwerp komt regelmatig terug; heel slim natuurlijk, maar ik vind het niet erg sympathiek.
   gr. Mia

   Verwijderen
  2. Naast deze Euroclix verdien ik helemaal niets aan mijn weblog. En zo veel geld is het nu ook weer niet. Vanaf 2007 tot nu om precies te zijn 3974 euro (inclusief nog niet uitbetaalde tegoeden). Dat is gemiddeld ongeveer 47 euro per maand.

   Verwijderen
 8. ik spaar ook euroclix, maar het gaat bij mij erg langzaam aangezien ik het alleen van de mails moet hebben en af en toe een enquete, er zijn geen andere mensen via mij lid geworden en aankopen via het internet komen bij mij ook zelden voor, ik heb geen zin om euroclix te promoten en als ik allerlei aankopen ga doen is voor mij het effect van consuminderen verloren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb mij ook aangemeld voor enquêtes etc. Hoe werkt dat mail lezen? Krijg je die automatisch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die mailtjes krijg je automatisch. In Euroclix kun je profielen invullen. Daar kun je mee verdienen, je vindt dit bij Mijn gegevens. Ze kunnen je dan gerichter enquêtes sturen.

   Verwijderen
 10. Het is een prettige bijverdienste. Bij mij gaat het ook niet heel hard, maar ik vind het leuk om te doen. Ik koop weleens wat bij b.ol of w.ehkamp of een overstap van energie of verzekeringen en daar moet ik het van hebben. Ik heb ook een banner op mijn blog, maar niemand is helaas nog via mij lid geworden:-( Maar wie weet komt dat nog. Heb je nog speciale plannen met dat extraatje van maar liefst 850 euro?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is idd een prettige en makkelijke bijverdienste. Net als Koningin Minima heb ik ook een banner op mijn blog, en blijf hopen dat er toch ooit iemand via mijn link lid wordt;-)
  Meer werken zit er voor mij niet in, dus alle beetjes helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als u 850 euro ontvangt voor 50.000 clix, betekent dit dat een clix 0,017 euro bedraagt. Dit is toch meer dan de waarde van 1 Airmile, namelijk 0,005 euro. Niet slecht, dus...

  Hartelijke groet, JulieJulie (Een Zot en zijn Geld)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Met die provisies gaat het bij mij ook steeds sneller. Echt heel erg fijn. Ik heb inmiddels alweer ruim 8.000 clix bij elkaar gespaard; de €150 is in zicht. Tot 50.000 ben ik nog nooit gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik probeer ook te sparen via Euroclix, zeker in het begin gaat het hard. Op een of andere manier krijg ik ook veel enquetes dus in een paar weken tijd zit ik al op >25 euro.

  Mocht je je willen aanmelden, kijk dan hier:

  Euroclix

  En meld je aan! Je krijgt gelijk al 1,95 cadeau en met het invullen van je profiel zit je behoorlijk snel op je eerste tientje!

  Het enige wat mij nog niet lukt is mij profiel op 100% krijgen; is iemand dat al gelukt?

  BeantwoordenVerwijderen