zaterdag 15 februari 2014

Kinderen gratis met de trein

Tijdens de voorjaarsvakantie (vanaf vandaag tot 3 maart) mogen kinderen gratis mee in de wit-rode treinen in de regio en ook met de bussen van diezelfde maatschappij. Leuk voor als je een uitstapje wilt maken met je kinderen. Je kunt van de zee bij Delfzijl naar de Noordzee bij Harlingen. Bijna van dijk tot dijk, voor kinderen geheel gratis! En als je dan nog niet genoeg hebt van het reizen door het mooie Fries/Groningse land, dan kun je ook nog naar Stavoren, ook met zo'n wit-rode trein.  Klik voor meer informatie op deze link. De treinen en bussen van deze vervoerder rijden overigens niet alleen in Groningen en Friesland, maar ook in andere delen van het land. Klik hier voor de site van deze organisatie.

2 opmerkingen:

  1. Leuk zeg, ik ga de tip eens even doorgeven. Dat scheelt toch mooi weer in de kosten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas hier in het zuiden pas 3 tot 7 maart vakantie en dat sort acties kennen ze hier niet. Maar als er hier zo'n actie zou zijn zou ik er zeker gebruik van maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.