woensdag 12 maart 2014

Solar lampjes

Half juni 2013 heb ik 4 leuke solar-lampjes voor in de tuin aangeschaft. Met dit zonnige weer schijnen ze 's avonds dat het een lieve lust is. Dacht ik eerst dat het licht van deze zonnelampjes van korte duur zou zijn, het blijkt dat ze iedere avond echt úren schijnen! Ik heb ze alle 4 in een hanging basket gestoken en daar doen ze het geweldig! Ik vind het zo leuk, deze lampen met gratis stroom!

Ik heb geprobeerd foto's te maken, maar dat is niets geworden. Mijn camera is daar niet op toegerust en haalt met de flits alle straling van de lampjes weg. Niets meer van te zien, helaas!

6 opmerkingen:

  1. Ik heb er ook heel lang een aantal in de tuin gehad. Verbaasde me steeds weer over dat ze het nog deden en hoeveel licht ze nog gaven!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was vannacht even beneden en keek in mijn tuin, om 1 uur 's nachts branden ze nog steeds!

      Verwijderen
  2. Wij hadden vorig jaar ook dergelijke solar lampjes aangeschaft en in de tuin gezet. Een weekje nadien waren de 8 lampjes op een nacht vakkundig weggehaald : vanzelfsprekend had niemand van de buren 'iets' opgemerkt aangezien het gedurende de nacht gebeurde. Aangezien ons huis een halfopen bebouwing is, is het niet moeilijk om op de tuin te raken.....liesbet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mijn vorige huis werd er ook constant van alles uit mijn tuin gestolen, tulpen, een straatbezem, bieslook, bramen, noem maar op. Daar had ik het niet hoeven proberen. Mijn nieuwe buurt is zo veel beter! Ik heb sterk de indruk dat er nooit een vreemde in mijn achtertuin komt! Alleen jongste dochter en haar vriend komen wel eens langs de achterkant naar mijn huis, dat komt omdat de moeder van de vriend in het aan de achtertuin grenzende huis woont: ze nemen gewoon de kortste weg!

      Verwijderen
  3. ik heb ze al iets van 4 jaar en nu merk ik dat ze kapot gaan... de bovenkant wordt ondoorzichtig en dan komt er geen zonlicht meer op de cellen

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.