Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

dinsdag 27 mei 2014

Het geld ligt op straat!

In de stad Groningen is een anonieme weldoener actief die geld weggeeft. Hij/zij verstopt het geld ergens in, in een flesje of een CD doosje en geeft vervolgens via Twitter hints.
Deze weldoener, HiddenCashGroningen, heeft in ieder geval al 2x 50 euro weggegeven.

bron: RTV-Noord

2 opmerkingen:

  1. Leuke actie! Hierbij tip ik weldoeners in andere steden: open ook een HiddenCash account. Ik wil ook wel eens wat vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In onze gemeente is er eens een weldoener actief geweest die meerdere dagen na elkaar in de brievenbussen op straat een omslag stak met 50 euro in. Jammer genoeg was hij niet actief in onze straat.... liesbet

    BeantwoordenVerwijderen