zaterdag 3 mei 2014

Paasstol

Afgelopen donderdag was ik een beetje dom bezig, ik kocht iets en keek helemaal niet hoe lang het nog houdbaar was. Ik kocht een paasstol die was afgeprijsd van €2,49 naar €0,99. Ik houd wel van een plakje paasbrood, dus de stol belandde in mijn kar. Lekker en goedkoop! Thuisgekomen keek ik nog eens goed naar de verpakking. De tenminste houdbaarheidsdatum was 2 mei. Oh, daarom was de stol zo afgeprijsd!
Nu is het met tenminste houdbaar zo, dat je het na die datum niet direct hoeft weg te gooien, maar de kwaliteit kan niet meer gegarandeerd worden en misschien wordt het product minder lekker.
Ik bedacht een goede oplossing: ik sneed het brood in plakjes en vroor het paasbrood in.
Wie wat bewaart, die heeft wat!

7 opmerkingen:

 1. zo eten wij meestal een kerststol met de pasen, uit de vriezer even opwarmen in de oven , hmmm heerlijk en niet duur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In een broodrooster wordt het ook heerlijk en de boter smelt er dan zo lekker in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook nog een aanbiedings-stol in de vriezer liggen. Een keer voor een extra lekker weekend of zomaar een keer als extraatje. Ook voor 1 Euro gekocht. Mmmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had me er niet druk om gemaakt. Een paar dagen en hij is op. Al heb je er alleen langer werk van om hem op te eten, natuurlijk. Dan is invriezen een optie.
  Geartsje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik voor een grote uitgeverij werkte werden in Juni de Kerstpakketten al gevuld door een bedrijf. Met Kerststollen. Die blijven kennelijk maaaaaanden eetbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaat toch prima op deze manier, ik deed dit heel vaak voorheen . Dit jaar er gewoon niet aan gedacht ;).

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar in mijn ogen onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.