zondag 8 juni 2014

TIP: Kringloop app voor gratis goederen

Eigenlijk doe ik nog erg weinig met app's. Ik heb een tablet, maar die heb ik uitgeleend aan mijn studerende dochter, zodat ze nuttige app's voor haar vak kan downloaden. Dat tablet komt wel weer terug en dan kan ik de app op mijn tablet zetten. Maar goed, dit geheel terzijde.
Op de site van Genoeg vond ik een aankondiging voor een Kringloop app.
Geniaal, geen Marktplaats, maar een app waar je gratis dingen kunt doorgeven.

Citaat: "Iedereen maakt het geregeld mee. Je hebt een kinderbedje of bankstel dat niet meer gebruikt wordt, maar dat te mooi is om aan de straat te zetten. Op Marktplaats verwacht je er niets of nauwelijks iets voor te krijgen, omdat er tientallen veel mooiere bedjes of bankstellen worden aangeboden. Wat jou betreft mag iemand het gratis hebben, maar wie?

Het omgekeerde kan ook. Je zoekt een tweedehands televisietoestel en weet dat heel veel mensen nog zo'n oud bakbeestje uit het pre-flatscreen tijdperk op zolder moeten hebben staan. Maar hoe vind je die mensen?"

6 opmerkingen:

  1. Ik geef regelmatig weg via Facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik gebruik daar de weggeefhoek van mijn regio voor op facebook, dat werkt tot nu toe perfect, omdat het allemaal mensen zijn die redelijk dichtbij wonen en daarom de spullen ook vrij snel op kunnen halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leek me wel een nuttige app. Helaas heb je er iOS 6.0 voor nodig, moet eerst een nieuwe iPad kopen, de eerste generatie is niet te upgraden. Voordeel hiervan is dat ik mijn oude meteen kan aanbieden via de app! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wou net als de anderen ook al zeggen.. kijk eens op facebook. vaak zijn er groepen om te kopen/verkopen in je regio en vaak ook gratis of ruilgroepen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg leuk dat er steeds meer weggeefplekken en mogelijkheden komen. En dat mensen elkaar dus dingen gunnen! Positief!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit gaat over de iKringloop app, welke inmiddels behoorlijk verouderd is. Er bestaat ook een app waarin je alle kringloopwinkels van Nederland vindt en die heet de Kringloop App: www.kringloopapp.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.