donderdag 30 oktober 2014

Energieverbruik in de afgelopen 2 maanden

Gisteren heb ik eindelijk weer eens de meterstanden van de afgelopen weken bijgewerkt. Ik liep maanden achter met het opschrijven van mijn meterstanden.
Ik noteerde wel trouw iedere zondagavond de standen in mijn excelsheet, maar het bleef er bij om die standen ook op het tabblad energieverbruik te zetten.
Nu ben ik ook op de weblog weer helemaal bij. 
Ik ben tevreden over het energieverbruik. 
Binnenkort zal het gasverbruik zeker oplopen, ik heb de afgelopen dagen iedere avond een tijd de verwarming aan, anders is het te koud om aangenaam te zijn.

3 opmerkingen:

  1. Toch is het lang een te hoge temperatuur voor de tijd van het jaar geweest. En dat scheelt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker! Ik heb dit jaar uitzonderlijk weinig gas verbruikt en dat is niet alleen te danken aan mijn zuinige strook gedrag.

      Verwijderen
  2. Je stroomverbruik ziet er goed uit : wij verbruiken per week ongeveer 45 kwh ondanks dat we zuinig omspringen met energie. Al onze elektrische toestellen zijn energiezuinig maar we hebben wel 2 grote diepvriezers om de groenten uit de tuin in te bewaren. Ik vermoed dat onze plasma tv ook een energieslurper is.
    Ik bak ook wekelijks ons dagelijkse brood en vries dat per dagportie in dus als ik zelf geen brood meer zou bakken, zou ons verbruik met ongeveer 150 kwh per jaar dalen. Dan moet ik natuurlijk wel brood kopen maar dat komt me dan weer duurder uit of brood bakken. We hebben bijna overal ledlamepen (behalve in toilet en op zolder)liesbet

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.