Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 2 mei 2015

Vakantie

Vanaf gisteren heb ik vakantie! Heerlijk! Ik kan slapen zo lang als ik wil, ik kan rondlummelen, lezen, van mijn tuin genieten.
Verder heb ik niet veel inspiratie. Dus hier ook even vakantie!

10 opmerkingen:

 1. Jammer voor ons, je trouwe lezers.
  Maar heerlijk voor jou, geniet van de vrije tijd en een fijne vakantie gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, er borrelt zeer binnenkort waarschijnlijk wel weer wat, maar nu even niet.

   Verwijderen
 2. Fijne vakantie. Het valt me op dat je meestal vakantie hebt wanneer mijn kinderen ook vrij zijn van school. Geeft dat nooit problemen met de collega's op het werk. Bij ons is het altijd een gedoe met vrij nemen in de (kinder) vakanties.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet ervan! De koolzaadvelden staan in bloei om deze tijd (dacht ik) dus heerlijk om een fietstocht(je) te maken in de provincie!
  Prettige vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk een tijdje vakantie en dan niet schrijven. Goed van je.

  BeantwoordenVerwijderen