Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 3 juli 2015

Nieuw: boodschappen doen om 7 uur 's ochtends

Omdat het morgen weer erg warm gaat worden, zijn er supermarkten die hun deuren eerder openen. Je kunt er vanaf 7.00 uur terecht voor je boodschappen. Het gaat om vestigingen van AH, Jumbo en Plus. Lees hier.
Hoe cool is dat?
De verwachtingen zijn dat het morgen wel 36 of 37 graden wordt.
Volgens mij is er hier in de buurt geen enkele supermarkt eerder dan 8.00 uur open. Eerlijk gezegd vind ik dat ook vroeg genoeg.
Er is toch wel een airco!
Voel jij de behoefte om zo vroeg te gaan winkelen voor de weekendboodschappen?

8 opmerkingen:

 1. Nee, ik voel hier geen behoefte aan nu, hoewel ik het wel een goede service vind voor mensen die hier wel behoefte aan hebben.

  Op Oudejaarsdag ga ik zelf wel altijd wel zo vroeg mogelijk boodschappen doen in verband met het vuurwerk. Dan mogen zij van mij ook om zeven uur in de ochtend open zijn.

  Maar zelf kan ik goed tegen de warmte, dus morgen ga ik wat later in de ochtend boodschappen doen.

  Prettig weekend.

  Pecunia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben van plan om al vroeg nog iets te halen. Zal even naar mogelijk gewijzigde openingstijden kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou echt iets voor mij zijn, ik sta elke dag om 5 uur op. Al doe ik ook vaak boodschappen na mijn werk. Vooral met dit weer zou het wel veel prettiger zijn om vroeg je boodschappen te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk , ik sta er dan 5 voor 7........

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee wat mij betreft is dat erg overdreven. Het lijkt me ook vervelend voor het personeel. Toch vaak scholieren op zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er is airco in de winkel, maar buiten op straat niet ;-). Ik denk dat ze daarom zo vroeg open gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarom niet op 6 uur open? En dan om 12 uur gewoon sluiten. Over en uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als het kon, dan zou ik het best doen. Ik ben toch vroeg wakker en houd niet van de drukte die er vaak in het weekend is. Maar ik ga hier plaatselijk ook vaak wel op zaterdagavond. Dan is het ook niet druk en zijn groenten en fruit vaak al voor de helft afgeprijsd.

  BeantwoordenVerwijderen