Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 26 september 2015

Dief van eigen portemonnee

Sinds de 2e week van mei heb ik reclame op mijn weblog. Aan die reclame verdien ik wat geld.
Wat blijkt nu?
Ik kan véél meer verdienen als niet de categorie dating blokkeer!
Tot wel 65% meer inkomsten zou dat opleveren!
Tsja, dat is nou wel wat!
Toestaan dan?

Nee, ik kies er voor om geen reclame te maken voor datingsites en overigens ook niet voor goksites.
Dan maar een dief van mijn eigen portemonnee!

Trouwens, ik geloof er niets van dat het deblokkeren van reclame voor datingsites zo veel extra inkomsten oplevert!

7 opmerkingen:

 1. Ik zie ook nooit advertenties voor datingsites bij andere consuminderbloggers. Dat zegt misschien meer over mij dan over de toegestane advertenties, want advertenties gaan vaak over mijn recente zoekgedrag.
  Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik stoor me niet aan reclames zolang ze niet op de plaats gaan staan waar ik aan het lezen ben.
  Je hebt er wel een grappig plaatje bij gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op mijn vorige blog kreeg ik de dating reclame's gewoon door mijn strot geduwd daar had ik helemaal NIETS over te zeggen, mijn blog is verre van dating gevallen en dus zei ik er iets van... hopa en toen was ik mijn blog kwijt, zonder wederwoord gewoon geblokt.
  Dat ze relames op mijn blog plaatsen ben ik al niet blij mee maarja de blog is gratis dus ik kan er nog iets van begrijpen maar wáárom nou juist een dating site! -plaats dan een beetje advertentie's dat bij een blog passen.

  Ik heb nu trouwens zelf helemaal niets van reclame op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij web-log had ik er ook helemaal niets over te zeggen. Er waren gewoon reclames op dit gratis blog. Als je geen reclames wilde, dan moest je daarvoor betalen.

   Verwijderen
 4. Dit blog is nu alleen maar reclame!
  Dus die datesites kunnen er ook nog wel bij.
  Verdien je nog wat meer, waarom niet?
  Mij stoort het niet.

  Joost

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe het precies werkt met die reclame op je blog begrijp ik niet zo. Het stoort me niet echt, ik let er niet op. Wat wel grappig is : de reclame die ik zie is niet Nederlands, ik woon in het buitenland. Verdien je daar dan wel aan ;-) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet niet of ik dating ook uitgezet heb of kan uitzetten. Gokken en porno wel, dat hoeft van mij niet zo. Dating heb ik geen problemen mee, mits het de normale advertenties zijn en niet 'Er zitten NU 3 hete huisvrouwen in Loppersum op je te wachten'...

  BeantwoordenVerwijderen