dinsdag 21 juni 2016

Weer restaurantzegels!

Het duurt nog even, maar binnenkort kan ik weer restaurantzegels sparen!
Die actie loopt al verschillende jaren, maar tot vorig jaar had ik het leuke daarvan niet ingezien, maar afgelopen jaar werd ik fan.
Met 2 personen lekker eten en voor 1 persoon betalen!
Een smakelijk 3 gangen menu in een restaurant naar keuze.
Dit jaar valt de actie weer in de zomer, hij begint op 4 juli en loopt tot en met 21 augustus.
Tussen eind augustus 2015 en eind januari 2016 heb ik 6 keer met jongste dochter een restaurant bezocht en genoeglijk gegeten en genoten van het uitje.

Het is een slimme actie van de grootgrutter om dit juist in de zomermaanden te doen, waardoor de niet-vakantiegangers (of vakantiegangers in voor- en naseizoen) gestimuleerd worden tot extra aankopen omdat ze dan een zegeltje krijgen. Het scheelt zeker omzet.
Ik denk wel dat ik daar op gespitst zal zijn en zal zorgen dat ik minstens voor tientje per keer koop.

6 opmerkingen:

  1. Dat is zeker een leuke actie zeg! Ik kende die niet. Bedankt voor de tip dus : )

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is idd best een goede deal, zoveel korting maakt uit eten gaan extra leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel opletten dat je uiteindelijk niet net zo duur uit bent of eten geserveerd krijgt waar je normaal gesproken niet voor zou kiezen. Ik voelde me laatst behoorlijk genept met de dinerbonnen van Shell. Je kon alleen kiezen uit een paar gerechten die toevallig het duurst waren, en die we sowieso niet wilden. We zijn wel blijven zitten, maar hebben de bonnen niet besteed. Slim van het restaurant en dom van ons want we hadden het beter moeten navragen voordat we reserveerden. Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zag ook dat deze actie er weer aan komt, leuk, want wij waren ook fan! We gaan elke maand samen uit eten en dat scheelt toch wel veel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben 3 keer met 1 dinerbon uit eten geweest omdat de eerste 2 restaurants na het afrekenen de bon teruggaven! Het derde restaurant stopte de bon wel in de kassa!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hoop dat ze dit jaar (de restaurants in onze omgeving) dan eens kiezen voor een ander menu. Vorig jaar vond ik het erg jammer dat ze gewoon hetzelfde menu hebben gekozen. Ik ben dan ook niet meer gegaan. Erg jammer vind ik zoiets.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.