maandag 11 juli 2016

Ambitieuze plannen!

In deze zomervakantie wil ik heel veel gaan zwemmen!
Heel goed voor lijf en leden en ook goed voor mijn zelfgevoel.
Mijn jaarabonnement is nog tot en met 4 oktober geldig. In de afgelopen tijd 105 x gebruik gemaakt van dit abonnement. Zou ik de 150x halen?

6x7 is al 42 en tussen 22 augustus en 4 oktober zou ik ook nog minstens 18x kunnen zwemmen. Dat is 3x per week en dat doe ik nu meestal ook. In deze berekening houd ik 15x "over" voor uitstapjes, ziekte en andere redenen waarom ik verstek moet laten gaan.

Wat kost dat zwemmen dan per keer? €1,10 per keer als ik 150x zwem met abonnement.

6 opmerkingen:

  1. Heerlijk he dat zwemmen.
    Het abonnementsgeld bij jullie is niet duur. Ik heb een abonnement op het buitenbad en dat kost me 4 Euro per week. Ik maak er dankbaar gebruik van en zwem 3 keer in de week. MaarVanaf volgende week kan dat zomaar 5 keer worden.(vakantie)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een abonnement voor gereduceerde prijs. Met de bedrijvensportpas van mijn werk heb ik 30% korting (= €70,50 korting op een jaarabonnement). De normale prijs is €4,52 per week.

      Verwijderen
  2. Wat grappig, toch, dat je werkelijk alle cijfertjes paraat hebt! Zwemze, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad grappig, vooral omdat ik altijd zit te klooien met cijfers. Ik heb last van dyscalculie, de cijfertjes variant van dyslexie. Door het gebruik van excel blijf ik de cijfers de baas ;-)

      Verwijderen
    2. Wat grappig dat je alles omrekent in geld! Ik zou veel meer uitgaan van het plezier en de winst voor je lichamelijk gevoel van welbehagen. Dan zou je ook geen excel hoeven gebruiken ivm je dyscalculie :-)

      Verwijderen
    3. @Janne - Je denkt toch niet serieus dat het mij voornamelijk om de cijfertjes gaat? Ik ben per dag dat ik zwem ongeveer 2 uren bezig met zwemmen: reizen, omkleden, douchen en zwemmen. Dat is niet op te brengen als je het niet leuk vindt en je er lichamelijk niet van opknapt!
      En ondanks dyscalculie heb ik plezier in cijfertjes. Dat kun je merken aan mijn blogjes, die gaan veel vaker over cijfertjes.

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.