Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 6 juli 2016

Weer een miljoen!

In juli 2014 stond de teller op 3 miljoen en in december 2015 kwam de teller op 5 miljoen en nu, vandaag, is er al weer een miljoen bijgekomen: 6 miljoen pageviews sinds september 2011!

Gisteravond schreef ik dit bericht, toen waren er al 5.998.753 pageviews. Er komen iedere dag meestal tussen 4000 en 5000 pageviews bij. Gegarandeerd dat ik vandaag op een zeker moment op 6.000.000 zit.

Toen ik mijn oude weblog in 2007 begon, had ik niet kunnen denken dat ik nu in de afgelopen 7 maanden er een miljoen pageviews bij heb!

Wat doe ik daarvoor?
Bijna iedere dag een blogje schrijven en soms wel twee per dag.
Meestal maak ik een opzetje als ik een idee heb, soms maar 1 regel, die ik dan later verder uitwerk.
Dat opzetje plaats ik zo snel mogelijk als concept, want anders ben ik mijn geweldige idee soms al weer vergeten. Gewoon noteren als er wat opborrelt.

Er zijn ook concepten die nooit uitgewerkt en gepubliceerd worden: bij nader inzien toch niet de moeite waard.

Soms kan ik niets verzinnen en "blader" ik eens terug in mijn eigen berichten. Vaak vind ik dan wel iets waarvan ik denk: o ja, dat vond ik heel interessant, daar kan ik nog wel weer eens over schrijven.
Een enkele keer "recycle" ik een bericht. Ik kopieer en plak een oud bericht, pas het iets aan aan de actualiteit en zie daar: een "gloednieuw" bericht. Eerlijk gezegd doe ik dat niet vaak, maar ik denk dat trouwe lezers met een sterk geheugen mij wel eens op een kopie betrappen.
Is dat erg? Ik vind van niet. Ik vond het een goed bericht dat zeker nog wel weer eens een keer de aandacht verdient.

Welke berichten trekken veel lezers hier?
In de afgelopen maand:
Werkloosheid en zelfvertrouwen
Geld verdienen met mijn weblog
Beperkt 


5 opmerkingen:

 1. Wauw, je pageviews knallen de lucht in. Een mooi stuk waardering voor al het werk wat in je blog zit! :) Op naar de 10.000.000!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed! Gefeliciteerd en vooral zo doorgaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, dat zijn mooie aantallen! Een bevestiging voor alle tijd en moeite die je er in de afgelopen jaren in hebt gestopt. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig, gefeliciteerd met deze miljoenenmijlpaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat leuk zeg! Echt veel!
  Nee, ik vind dat zeker niet erg. ik vind het al heel knap dat je het bloggen zolang volhoudt. Af en toe recyclen is alleen maar handig, want zeker als je iets leuks hebt geschreven, dan willen mensen het vast nog wel eens lezen.
  Op naar het volgende miljoen!

  BeantwoordenVerwijderen