Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 werd ik 66 jaar en kreeg ik mijn eerste pensioen en AOW. Ik had een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij in 2007 op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege dit pensioengat. Ik heb hard gewerkt aan het aflossen van mijn hypotheek. De hypotheek is inmiddels volledig afgelost. Mijn berichten gaan nu over leven met een pensioen.

zaterdag 15 oktober 2016

Bespaartip: gratis met de bus!

Komende week is het herfstvakantie. Daarom heeft de busmaatschappij in de provincie Groningen en Drenthe een actie: komende woensdag 19 oktober gratis reizen met de bus!
Je kunt overal naar toe, helemaal gratis. 
Kijk ook hier
Zijn echt alle bussen gratis? Als je op de onderste link klikt, kun je lezen dat "voor de regiotaxi, buurtbus en de stadsbussen in  Hoogezand, Assen, Meppel, Hoogeveen en Veendam moet 'gewoon' betaald worden."
Dat is dan wel weer jammer!
Ga ik mee reizen?
Misschien is het wel leuk.
Ik ben gisteren 2x van Groningen naar Zuidlaren geweest, maar dan als chauffeur van een auto, want pake (mijn ex-man) moest zijn kleindochter ook nodig even bewonderen, dus dan speel ik voor gratis taxi.
Als ik autorijd, zie ik niet veel van de omgeving, met de bus zie je veel meer.
Waar ga je dan naar toe met die gratis bus?
Tsja, wat is nu echt leuk om naar toe te gaan, landschappelijk gezien?

3 opmerkingen:

  1. Leuke tip! Wanneer is het Zuidlaardermarkt?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke actie!
    Geen idee wat leuk is om naar toe te gaan in die omgeving, maar er is vast wel iets te bedenken. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen