zondag 13 november 2016

Ruim 5000 per dag!

In de afgelopen maand oktober had ik in totaal 155.252 pageviews. Dat is gemiddeld 5008 per dag! Alleen in de maand januari '16 waren er nog ruim 1000 pageviews meer dan in de afgelopen maand. Toen kwam ik op 5040 gemiddeld per dag.
Dat had ik, toen ik mijn blog ruim 9 jaar geleden begon, nooit gedacht. Toen was ik al blij met enkele tientallen views per dag!  Ik neem aan dat het vaak dezelfde mensen zijn die langskomen en dat het zeker niet 155.252 verschillende mensen zijn die mijn blog in oktober bezocht hebben. Dat is aan de teller niet te zien.
In de maanden september t/m december 2011, vlak na de overstap van web-log naar blogger had ik gemiddeld ongeveer 40.000 bezoekers per maand. Dat is langzamerhand gegroeid naar de aantallen van nu. Ik ben heel benieuwd of de aantallen ook in de toekomst nog verder toenemen.
aantallen vanaf september 2011. De dip in november komt door de datum van vandaag: 13 november, de maand is nog niet voorbij.

11 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Dat zijn indrukwekkende aantallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om de historie te lezen.
  En handig als startpagina voor andere blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat zijn nog eens mooie getallen! Ik hoor altijd van mensen dat dat niet mogelijk is in Nederland, maar het kan dus wel! Je hebt ook echt een leuke blog natuurlijk, dat helpt beslist.
  Ik heb er deze maand zo rond de 30.000. Een mooi begin dus. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat betreft verkeer via andere blogs kwamen de meeste mensen via jou altijd. Die zullen nog wel komen, maar om een vage reden zie ik het verkeer via jouw site niet meer in mijn statistieken. Maar mooie aantallen, toch leuk dat zo veel mensen geinteresseerd zijn in besparen en eenvoudiger leven en al die dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 5000 lezers per dag. Een mooie prestaties en zeker iets om trots op te zijn Zuinigaan!
  Ik weet nog dat ik jaren geleden jouw blog ontdekte en in een paar dagen alles op jouw blog las. Als beginnende vrek las ik toen heel gretig jouw besparingstips. Haha.
  Enne, gewoon zo doorgaan dan worden het er vast wel 50000 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik herken vooral de trots van jouw tientallen bezoekers per dag in het begin. Ik pas anderhalve week bezig dus zit nog helemaal in die trotse fase! Al met al wel indrukwekkende cijfers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je kunt in de statistieken ook zien hoeveel unieke bezoekers je per dag/week/maand/jaar hebt. Dat zijn dus allemaal verschillende mensen en niet die op diezelfde dag nog een keer terug komen.

  Net als Valhalla zie ik ook nooit meer mensen via jouw blog naar die van mij komen. Vreemd, want dat zal echt niet anders zijn dan eerst.

  Ook bij mij was januari de drukste maand (215.000 pageviews, tegen 199.000 vorige maand). Waar zou dat aan liggen, vraag je je dan af.

  Blijft leuk, die statistieken ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, dat zijn echt indrukwekkende getallen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig echt iets om trots op te zijn, gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen