maandag 5 december 2016

Handschoen verloren

Een jaar geleden kocht ik fijne handschoenen. Niet te dik, niet te dun, gevoerd zodat de koude wind er niet dwars doorheen blaast. Eigenlijk voor mij precies goed.
Ook fijn, ik hoefde er niet ver voor te fietsen, ik kocht ze bij de Action, op nog geen vijf minuten fietsafstand. Het enig nadeel was dat de makelij niet heel degelijk was, maar verder was er niets op aan te merken. Ik had ze al eens gerepareerd (zie link), maar was er nog steeds heel content mee.
En toen verloor ik de rechter handschoen. Ik voelde in mijn zakken: nee, geen rechter handschoen meer. Er was er nog maar ééntje over, alleen de linker was er nog.
Jammer!
Financieel geen man overboord, die dingen waren niet duur, maar ik vond het model en de helderblauwe kleur zo mooi!
Misschien hadden ze nog wel van dezelfde handschoenen in het assortiment! Je weet maar nooit! Ik ben wezen kijken, en ja hoor! Precies dezelfde handschoenen. Ik heb  meteen maar 2 paar gekocht. Nu heb ik 2,5 paar handschoenen.
Ik ben blij dat ik er niet een verloor aan het einde van het seizoen als de winkels al weer vol met voorjaarsartikelen liggen en het 's avonds nog knap koud kan zijn.

5 opmerkingen:

 1. Ik verlies mijn handschoenen nogal eens als ik uit de auto stap. Dan doe ik de onderweg uit en liggen ze op schoot. Meestal let ik wel op dat ze niet buiten vallen als ik uit de auto stap. Maar helaas niet altijd.

  Nu wel zorgen dat je een linker verliest dan heb je weer een paar over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Slim om maar meteen 2 paar te kopen. En dan nog dezelfde ook, kun je nog eens wat verliezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mijn handschoenen na gebruik gelijk in mijn rugtas. Je kunt beter handschoenen op voorraad hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik verloor mijn oorbel. Gelukkig was dat al eerder gebeurd en heb ik toen dezelfde kunnen bestellen. Nu heb ik toch weer een complete set.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgende keer de linker verliezen, mazzeltje dat ze er nog waren, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen


Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden verwijderd. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.