Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zondag 1 januari 2017

Een gelukkig 2017!

Lieve lezer, ik wens je een zeer gelukkig nieuw jaar!
Een jaar met een optimale gezondheid, zonder schulden en genoeg geld om tevreden te leven en vooral met fijne mensen om je heen!

10 opmerkingen:

 1. Lieve wensen terug en vooral genieten van het oma zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De beste wensen voor 2017

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zuinigaan, voor jou ook de allerbeste wensen voor 2017! Dat het een mooi, en ook op bloggebied, inspiratievol jaar mag worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi om mensen ook een jaar zonder schulden te wensen! Ik ben me er wel bewust van geworden dat het hebben van schulden echt iets met mensen doet (niet meer in staat goed na te denken/beslissingen te nemen).
  Dus hierbij aansluitend wens ik dat ook iedereen toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zuinigaan, alle goeds voor 2017 en veel schrijfplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een goed, gezond en rijk (in alle opzichten) nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen