zondag 11 februari 2018

Mijn energieverbruik in de afgelopen week - kosten €22,49.

Er lag ijs op de sloten en ook het meertje hier in de buurt was helemaal bedekt met een laag ijs. Het was een echt  koude week, de afgelopen week , nog veel kouder vorige week.  Uiteindelijk waren de  stookkosten in de afgelopen week nog weer flink hoger dan de week er voor.
Dat kwam ook doordat ik op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag iedere middag een kleinkind over de vloer had. Afgelopen vrijdag zelfs de hele dag! Een kind over de vloer (dat moet je heel letterlijk nemen bij de beide éénjarigen) =  stoken tot een temperatuur van 20 graden, terwijl ik normaal gesproken ook wel genoeg heb aan 18,5 à 19 graden. Het stoken tot 20 graden scheelt waarschijnlijk toch wel weer een aantal kubieke meters.

Mijn gasverbruik in de afgelopen week: 32,2 m3.
In de week ervoor was mijn verbruik 23,3 m3.

Mijn stroomverbruik was:  11 kWh, in de week ervoor was mijn verbruik 12 kWh.

Kosten van mijn verbruik deze week, uitgaande van 63 cent per m3 gas en 20 cent per kWh: €22,49.
En zoals altijd: dit zijn alleen de verbruikskosten, de overige kosten komen door nog bij.

Over een maand of drie is de winter al weer voorbij, want dan is het al weer mei en zullen de stookkosten veel lager zijn!

1 opmerking:

  1. Vandaag schoonmoeder op bezoek ze had het koud bij 18 a 19 graden, ik had een dikke trui aan dat scheelt enorm. Maar de verwarming ging aan en het 20,5 a 21 graden in huis is echt te warm voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.