zaterdag 3 november 2018

Boodschappen in de afgelopen week - mooi binnen budget!

In de afgelopen week ben ik mooi binnen budget gebleven, maar dat kwam ook omdat ik 3x buitenshuis gegeten heb. Ik was op zondag naar een feest en dat was inclusief maaltijd, op maandag eet ik altijd bij mijn oudste dochter en op dinsdag was ik uit eten met een vriendin.
De potjes groenten die ik kocht, en ook de bonen en appelcompote, staan nog in de voorraad. Voor als het een keer van pas komt.
De grootste kostenpost: Tena. Dat spul gebruik ik als ik veel moet hoesten. Dan houd ik het in een hoestbui echt niet droog en dan is een simpel inlegkruisje niet voldoende. Het zijn er 40 stuks, ik schat in, dat ik met deze nieuwe aankoop wel weer een paar jaar vooruit kan.

27 okt -3 nov 2018

*=aanbieding, @=afgeprijsd WAAR PRIJS
Voeding
816 gr bananen Coop 0,92
4 kaki vruchten AH 1,58
brood, 2 hele volkoren @ AH 1,55
kaas AH 2,67
pindakaas, grote pot AH 1,79
chocopasta Coop 1,79
halvarine AH 0,62
zonnebloemolie AH 1,29
gezeefde tomaten, 500 gr AH 0,46
rucola AH 1,00
rode uien * 500 gr AH 0,75
gerookte knoflook* AH 0,75
3x potje groenten  en 1x appelcompote AH 3,00
2x potje bonenmix en 2x appelcompote AH 3,00
Snacks
2x speculaas* AH 1,48
Dranken
2 liter sojamelk AH 1,78
Kat 0,00
Verzorging 0,00
inlegkruisjes 1,59
2 pakken Tena voor lichte incontinentie* 5,23
Kleinkinderen
toetenvegers* AH 0,69
TOTAAL 31,94

3 opmerkingen:

 1. Even een tip voor je incontinentiemateriaal, het huismerk van appie voldoet prima ( aldus mn schoonmoe). Scheelt weer een paar centen, maar als je er heel lang mee doet, maakt het ook niet zo heel veel uit ja, maar wellicht voor in de toekomst...
  Verder een gezonde lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt gelijk dat je dat gebruikt, en niet uit valse schaamte thuisblijft. Mijn schoonmoeder van bijna 90 weigert het te gebruiken maar gaat zelden de deur uit en als ze wel gaat, wordt het uitstapje beheerst door de mogelijkheid om binnen 5 minuten op een plee te kunnen zijn. Ik heb mijn uitwasbare maandverband bewaard om later eerst als incontinentiemateriaal te kunnen gebruiken, wanneer (niet als maar wanneer) ik dat nodig ga hebben. Het is ook niet iets dat je tweedehands aan kunt bieden, maar wellicht wel geschikt voor een tweede leven. Liever lekker leven met incontinentiemateriaal dan achter de geraniums zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien zijn de broekjes van underwunder iets voor de 90jarige schoonmoeder? Nette slips, met kant zelfs. https://www.underwunder.nl/nl/ons-verhaal/

  BeantwoordenVerwijderen


Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden geweigerd. Over niet geplaatste reacties ga ik niet in discussie.