vrijdag 1 maart 2019

Gratis uit eten met collega's; een leuke weerzien!

Gisteravond at ik met 3 collega's.
Zo Lief! Het etentje was een afscheidscadeautje van 3 naaste collega's. Ik kreeg een tegoedbon bij mijn officiële afscheid in oktober. Omdat ik, doordat de vervanging niet goed geregeld was, nog tot en met 31 januari doorwerkte, had het etentje nog niet plaatsgevonden.
Gisteren was het dan zo ver!
We aten in een klein restaurant in de buurt van mijn vroegere werkplek. Het restaurant was door mij uitgekozen. Mijn keuze viel in de smaak. De collega's waren zeer te spreken over het eten en de bediening en het was reuze gezellig. Ik vond het eten ook echt lekker!
Over een tijdje komt er weer een afspraak, het wordt óf een lunch óf een gezamenlijk drankje op een terras óf weer een etentje. Uiteraard dan niet op kosten van mijn drie collega's.
Ik vind het een goed idee. Ik ben weer helemaal bijgepraat en ben op de hoogte van de nieuwe zwangerschappen van oud-collega's. Er was in de afgelopen jaren sprake van een babyboom en de baby's van collega's blijven komen!
Mijn conclusie: het was een geslaagd etentje en ik vind het heel leuk om nog contact te blijven houden met collega's waar ik nauw mee samengewerkt heb.

5 opmerkingen:

  1. Dat klinkt heel gezellig! Het lijkt me ook leuk om te horen hoe het met de mensen gaat waarmee je lang hebt samengewerkt. Miste je het werk nog, als je ze zo terug zag?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig om weer samen te zijn! Alhoewel, de titel van dit blog niet aangeeft wat jij het belangrijker vond: het etentje met oud-collega’s of het gratis etentje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een leuk cadeau :), fijn dat je genoten hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben 28 jaar geleden gestopt met mijn eerste baan omdat mijn oudste zoon geboren werd.
    Nog altijd ga ik 1x per jaar uit eten met de collega’s met wie ik destijds werkte.
    Het is altijd gezellig en het zijn dierbare avonden.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.