donderdag 25 juli 2019

Vakantie

Er is voor mij een groot verschil tussen nu en een jaar geleden. Vorig jaar om deze tijd had ik eindelijk vakantie, na maanden van hard werken. En nu heb ik altijd vakantie.
Dat voelt heel anders.
Tot een jaar geleden had ik beperkte tijd voor vakantie, dus de tijd drong om daar wat van te maken, ik moest immers binnenkort weer aan het werk en dan was de vakantie al weer voorbij.

Nu heb ik zeeën van tijd. Ik was altijd al iemand die graag dingen uitstelde: iets kan morgen wel, of volgende week, of maand, vul maar in! Nu is dat uitstellen nog een graadje erger geworden. Niet erg, want ik heb toch alle tijd!

Dit jaar ga ik in de zomer niet weg, dat had ik in april al gedaan. Toevallig hadden we toen zomers weer, heerlijk, beter dan het tropische weer van vandaag!

Wat doe ik nu?
Wat zwemmen (vrijwel iedere dag), lezen, in de tuin werken, boodschappen doen, bij mijn kinderen eten, op de koffie bij een kennis.
In de zon zitten is er op dit moment niet bij, veel te heet en daardoor niet gezond. 

6 opmerkingen:

  1. Heerlijk, elke dag opstarten door wat baantjes te zwemmen! Nog een paar dagen, dan kan je weer lekker buiten zitten (na de voorspelde regenbuien).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk leven!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt het verdiend Aaf!!
    Je hebt hard genoeg gewerkt.
    Leuke blog heb je.
    Gr Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi, leuk blog is dit! Ga vooral zo door.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.