zondag 8 maart 2020

Gas- en stroomverbruik afgelopen week (week 10)

Weekverbruik

Iedere week noteer ik mijn gasverbruik en schrijf ik daar wekelijks een blogje over. Niet voor iedereen interessant, maar voor mensen die volop bezig zijn met zuinig stoken en een laag stroomverbruik een aardig onderwerp.

Mijn gebruik in de afgelopen  week (week 10):

GAS ->  19,0  m3.
In week 9 gebruikte ik 19,9 m3.

STROOM ->   14  kWh
In week 9 gebruikte ik 21 kWh.


Wat kost dat verbruik van deze week? 
Kosten van mijn verbruik deze week, uitgaande van 71 cent per m3 gas en 24 cent per kWh: €.22,36
En zoals altijd: dit zijn alleen de verbruikskosten, de overige kosten, zoals vaste leveringskosten en netwerkbeheerkosten komen daar nog bij.

Ik knap nu, na bijna 4 dagen verkoudheid wel weer wat op. Het is nog niet over, maar de koorts is lager en ik hoest nauwelijks meer.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het weer beter met je gaat.

    Je hebt niet méér gas verbruikt (ik dacht: misschien stook je het wel even wat warmer als je ziek bent), maar wel minder stroom - dus denkelijk meer geslapen en daardoor minder lampen aangehad en computer en tv en zo...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn dochter, die net zo ziek was als ik, was hier ook twee dagen en nachten. We hadden de thermostaat gewoon op 20 graden. Dat was genoeg en soms zelfs te veel. Dan brak het zweet ons uit en zetten we de thermostaat iets lager. Vergeet niet dat we veel sliepen, of in ieder geval in bed lagen, dan stond de thermostaat op 16 graden.

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.