zondag 29 maart 2020

Gas- en stroomverbruik in de afgelopen week

Weekverbruik

Iedere week noteer ik mijn gasverbruik en schrijf ik daar wekelijks een blogje over. Niet voor iedereen interessant, maar voor mensen die volop bezig zijn met zuinig stoken en een laag stroomverbruik een aardig onderwerp.

Mijn gebruik in de afgelopen  week (week 13):

GAS ->  14,2  m3.
In week 12 gebruikte ik 15 m3.

STROOM ->   12  kWh
In week 12 gebruikte ik 13 kWh.

Kosten

Wat kost dat verbruik van deze week? 
Kosten van mijn verbruik deze week, uitgaande van 71 cent per m3 gas en 24 cent per kWh: € 12,96
En zoals altijd: dit zijn alleen de verbruikskosten, de overige kosten, zoals vaste leveringskosten en netwerkbeheerkosten komen daar nog bij.

3 opmerkingen:

  1. Ik controleer eigenlijk nooit hoeveel we gebruiken wat gas en stroom .Elke maand krijg ik per mail een overzicht dus ook een soort controle. Wel zijn we redelijk zuinig geworden met als mooi resultaat 235 euro terug .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met deze noordoostenwind is achterkant van het huis nauwelijks warm te stoken, normaal niet zo erg want daar is de keuken. Maar door verbouwing vd woonkamer wonen we in de keuken op het moment. Isolatie wordt dit jaar wel aan gewerkt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf moet ik wat meer actie gaan ondernemen!

    Sinds een paar jaar kan ik de radiator in de keuken niet meer uitzetten. Dat ding slaat om de haverklap aan. Nou, nog net niet als het in de zomer boven de dertig graden is. Maar ik baal hier heel erg van. Het is zonde van mijn geld!

    Dat terwijl ik in de winter regelmatig meemaak dat ik de radiator in de woonkamer niet aan kan zetten als ik dat wil.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.