zaterdag 27 maart 2021

Mijn boodschappen in de afgelopen week

Ik ben er de afgelopen week niet in geslaagd veel voorraad op te maken. Het is eerder zo dat ik nieuwe voorraad in huis gehaald heb. Dat geldt met name voor brood/knäckebröd, vis en visconserven en uien. Soms loopt dat zo, dat kwam toevallig zo uit en het is ook helemaal niet erg, komende weken ga ik weer door met het kleiner maken van mijn voorraden, want dat is toch waar ik naar wil streven. Ik heb echt nog te veel in huis.
De makreelfilet is houdbaar tot 4 april, dus haalde ik ook voor de komende week alvast wat vette vis in huis, daarom kocht ik voor zo veel geld makreel. 

20-27 mrt '21


*=aanbieding, @=afgeprijsd, VMN= verspil mij niet WAAR PRIJS
Voeding    
sinaasappel, 2 kg* AH 2,49
1 banaan Lidl 0,26
bio roomboter, 125 gr AH 0,99
croissant Lidl 0,50
1 vloervolkoren* Coop 1,59
1/2 volkoren  brood, biologisch VMN Lidl 0,25
3 pakken knäckebröd* AH 2,50
bos wortelen* AH 1,29
cherrytomaten, 250 gr* AH 0,63
taugé 250 gr* @ AH 0,77
2 kg uien Lidl 0,99
broccoli, 500 gr Lidl 0,69
rucola 85 gr Lidl 0,89
aubergine Lidl 0,45
komkommer Lidl 0,45
makreelfilet, 2 pakjes* AH 5,20
sardines, 2 blikjes AH 1,98
haringfilet in tomatensaus, 2 blikjes Coop 2,14
Snacks/ hapjes    
Dranken    
1 liter sojamelk* AH 0,66
TOTAAL VOEDING EN DRINKEN     24,72
Diversen    
wasmiddel AH 2,49
kattenbrokken AH 2,99
TOTAAL   30,20

5 opmerkingen:

 1. Is toch helemaal niet erg! Wat fijn dat jij zo van vis houdt. Ik vind die pakje teveel voor mij alleen
  En dan weer terug in koelkast vind ik het de volgende dag niet lekker meer. En dan koop ik het maar niet, want weggooien is geen optie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Netjes gedaan weer. Toch altijd fijn als je nog voorraden in huis heb, hoewel ik ook uit ervaring weet dat dat soms wat teveel kastruimte in gaat nemen. Zo kon ik gisteren uit de uitverkoopkoelkast bij de gele winkel voor 1 euro per pakje een hele hoop vleesvervangers kopen die ik lekker in de vriezer gelegd heb. Kunnen we er weer even tegenaan. Ik werd er alleen naar van toen ik zag hoeveel goed vlees er nog lag voor 1 euro per pak. N.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik koop de knäckebröd die jij nu bij AH hebt gekocht altijd in januari en augustus altijd in grote voorraad. Al sinds jaar en dag is het dan 2e gratis. De enige 2 keren dat ik online bestel. 98stuks. Een getal met 3 cijfers doet t online niet. Vroeger ging ik verschillende filialen af, en later bestelde ik het bij de balie. Maar zoveel knäckebröd bezorgen is best fijn. Ik zet het op zolder en haal altijd een paar pakken tegelijk naar beneden en grijp zo nooit mis. Zo’n voorraad moet ik niet met chocolade proberen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop heel veel bij de Lidl, maar de rucola van AH is wel iets duurder maar zoveel lekkerder en ook veel langer houdbaar. Omdat ik rucola iedere dag op m’n kaas doe wil ik er lang mee kunnen doen. Na een paar dagen ruikt de rucola van Lidl meestal niet meer fris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb juist de omgekeerde ervaring. De rucola van AH is op de uiterste datum nauwelijks meer eetbaar. Ik vind die van Lidl beter. Misschien is de kwaliteit niet overal in Nederland hetzelfde?

   Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar in mijn ogen onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.