woensdag 21 april 2021

Genieten van het voorjaar

Heerlijk, die zon! Ik heb het, sinds ik afgevallen ben, vaak echt heel koud buiten! Ik mis mijn isolatielaag! Minder onderhuids vet helpt mij niet om mijzelf warm te houden!

Maar dan is er de zon en die heeft al flink wat kracht. Ik geniet er van om buiten te zitten lezen en fietsen. Als ik zorg voor flink wat laagjes, dan komt het helemaal goed! Afgelopen maandag, met een buitentemperatuur van 15 graden, had ik 5 laagjes om mijn romp en 4 laagjes om mijn armen. Dat is als je de buitenkant en de voering van mijn tussenseizoenjasje meetelt. Niets te warm, gewoon aangenaam! Ik droeg ook een wollen trui 😂

Soms denk ik dat een hittegolf in de komende maanden voor mij absoluut geen probleem oplevert. Ik kan er met mijn huidige constitutie wel tegen! Iets luchtigs dragen is misschien wel helemaal niet nodig! Ik ga het zien!

Ondertussen geniet ik van de vogels, bloeiende planten en bomen, echt fijn dat voorjaar. Als ik in mijn tuin zit te lezen, dan draag ik mijn hoortoestellen niet. Dat scheelt herrie! Buren een paar huizen verderop hadden gisteren bezoek in hun tuin. Door mijn hoorhandicapvoordeel stoort dat vage geroezemoes op de achtergrond totaal niet.
En die merels en de specht hoor ik sowieso wel, ook zonder de hoortechniek!

1 opmerking:

  1. Heerlijk hè dat voorjaar! Hier werd gisteren door de buren geklust, wat gepaard ging met veel boorwerk! Wat een storende herrie. Daar brengt zelfs een hoorhandicap geen uitkomst.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar in mijn ogen onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.